Χατζάρας: «Αυτό θα έκανα αν ήμουν στον Άρη, 50-50 οι πιθανότητες για ΠΑΟΚ»

Metrosport Team20 Ιουνίου 2020

Το δικό του σχόλιο για τις μάχες του Κυπέλλου έδωσε ο έμπειρος προπονητής, Γιώργος Χατζάρας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα παιχνίδια Άρης – ΑΕΚ: «Εάν ήμουν προπονητής και είχα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ θα σκεφτόμουν ότι έχω εξασφαλίσει την Ευρώπη και ο μεγάλος μου στόχος είναι το Κύπελλο. Θα έβλεπα διαφορετικά το παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Θα κάνω και πέντε αλλαγές ώστε να έχει δύναμη η ομάδα και την Τετάρτη να πάω με όλα μου τα όπλα και να τα δώσω όλα στο Κύπελλο.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται περισσότερο για το Champions League. Εκεί είναι τα περισσότερα λεφτά. Σε αυτό το παιχνίδι θα κάνει μια καλή διαχείριση για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και την Τετάρτη θα το διεκδικήσει».

Για τη μάχη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο κύπελλο: «Και ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι σίγουρο ότι θα χάσει μέσα εκεί. 50-50 είναι οι πιθανότητες».

Για τον Ένινγκ: «Τα περισσότερα είναι συν στον προπονητή. Ξέρει την ομάδα και τα προβλήματα της. Το μόνο ζήτημα είναι να απελευθερωθεί η ομάδα από τη θηλιά που του έχουν βάλει. Τα χρέη δημιουργήθηκαν από άλλους. Εάν απαλλαχθεί θα έχει καλό μέλλον».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.