Χατσερίντι: «Φταίει ο χαρακτήρας μου και η ευαισθησία μου στην αδικία»

Metrosport Team25 Απριλίου 2020

Για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τη Βιτέμπσκ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του μίλησε ο Εβγκέν Χατσερίντι.

Ο υψηλόσωμος πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για περίεργα σφυρίγματα που του δημιούργησαν εκνευρισμό, ενώ αρνήθηκε πως χτύπησε τον διαιτητή στη φυσούνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παρασύρθηκα από τα συναισθήματά μου. Πάντως, είμαι έκπληκτος για το ότι στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως προσπάθησα να δώσω γροθιά στον διαιτητή μετά τον αγώνα, στη φυσούνα του γηπέδου. Έκανα ένα λάθος και χτύπησα τον αντίπαλό μου εκτός φάσης.

Δεν θυμάμαι τη φάση καλά, αλλά τα σφυρίγματα στον αγώνα ήταν λίγο περίεργα για να πω την αλήθεια. Φυσικά, αυτό δημιούργησε συγκεκριμένα συναισθήματα σε μένα και στους συμπαίκτες μου.

Δεν είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω βία εναντίον του αντιπάλου ποδοσφαιριστή. Απλά εξέφρασα την άποψή μου για το πως έπαιζε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με οδήγησαν ο χαρακτήρας μου και η ευαισθησία μου στην αδικία. Επίσης, με επηρέασε η έλλειψη ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα. Την ίδια στιγμή, αποδέχομαι το πρόβλημά μου και θα συνεχίσω να δουλεύω με τον εαυτό μου.Υπόσχομαι να μην συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.