Χάσμα μεταξύ ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια!

Κώστας Πετρωτός30 Ιουλίου 2020

Ο ΠΑΟΚ και ο Αντρέ Βιεϊρίνια τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή για να καταφέρουν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία μετά τη λήξη του συμβολαίου του Πορτογάλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του metrosport.gr πολύ δύσκολη μοιάζει η παραμονή του Αντρέ Βιεϊρινια στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά την πρόταση που του κατέθεσε η ΠΑΕ διαπιστώνεται τεράστια απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν τη συνέχεια των διαπραγματεύσεων με τον παίκτη, ο οποίος πλέον ελεύθερος καθώς το συμβόλαιο του έχει λήξει.

Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει 1+1 με 450.000 ευρώ ετησίως όμως ο Βιεϊρίνια περίμενε πρόταση περίπου με τις διπλάσιες αποδοχές. Θυμίζουμε ότι μέχρι και την σεζόν που έκλεισε στον ΠΑΟΚ υπηρχε η λογική ότι κανένα συμβόλαιο δεν θα ξεπερνά εκείνο του αρχηγού και φυσικού ηγέτη της ομάδας (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως ). Πλέον, φαίνεται ότι η ΠΑΕ φεύγει από αυτή την λογική. 

Πρέπει να επισημανθεί ότι ο Βιειρίνια είχε αφήσει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο γστη Βόλφσμπουργκ για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.