Χασιώτης: «Σημαντικό να στηρίζονται οι Έλληνες, να γίνουν οι στυλοβάτες του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Διονύσης Χασιώτης.

Ο βετεράνος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την παρουσία του Μιχαηλίδη αλλά και του Μιχάι, που παίζει χρόνια στην Ελλάδα, στην άμυνα του Δικεφάλου.

Ακόμη αναφέρθηκε στον φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα στο Φίλυρο για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS αλλά και στον τραγικό θάνατο του Νίκου Τσουμάνη.

Μεταξύ άλλων ο Διονύσης Χασιώτης δήλωσε:

Για το φιλανθρωπικό φιλικό στο Φίλυρο: «Υπάρχει και μια συνέχεια σε ό,τι έκανε ο καθένας μας από πριν. Και όσο μας το επιτρέπει η υγεία μας να το κάνουμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Είναι σημαντικό να προσφέρεις κοινωνικό έργο για περιπτώσεις όπως η χθεσινή και για άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις»

Αν θέλει κάτι να ξεχάσει: «Όχι. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Κρατάμε τα καλά και πορευόμαστε για τη συνέχεια».

Για τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη: «Ήταν σοκαριστικό όταν το άκουσα. Είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν έχει καμία σχέση με την ανθρώπινη ζωή μια στενοχώρια στον αθλητισμό».

Ποιος από τους συμπαίκτες του ήταν σε καλύτερη κατάσταση: «Δεν έγιναν ματς με όλες τις ομάδες. Όλοι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Από ό,τι άκουσα, σχεδόν κάθε Δευτέρα έχει παιχνίδι. Είχαμε αρκετό διάστημα αποχής λόγω των καταστάσεων οπότε πλέον μπορούμε να μπούμε σε μια κανονική ροή για τις εκδηλώσεις σε επαρχία και Θεσσαλονίκη».

Για την παρουσία Ελλήνων παικτών στην άμυνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς: «Όχι μόνο εγώ αλλά και όσοι αγαπούν την ομάδα χαίρονται με το να παίζουν Έλληνες ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να το επιδιώκει η ομάδα. Είναι σημαντικό να στηρίζονται οι Έλληνες για να βελτιώνονται για να είναι οι στυλοβάτες της ομάδας».

Τι θα έλεγε στους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Να έχουν επιμονή, να δουλεύουν καθημερινά και να έχουν υπακοή σε αυτά που τους λένε οι προπονητές τους».

Για τον ΠΑΟΚ: «Στην αρχή η ομάδα ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό αλλά στα τελευταία ματς τα αποτελέσματα συνοδεύτηκαν και με καλές εμφανίσεις. Να υπάρχει μια σταθερή πορεία που θα συνοδεύεται από τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.