Χασιώτης: «Πολλές αλλαγές στα στόπερ, σε αυτά υστερεί ο Μιχαηλίδης»

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2021

Οι κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσαν ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Σβέριρ Ίνγκασον σε συνδυασμό με την απώλεια λόγω τραυματισμού του Χοσέ Κρέσπο, θα υποχρεώσουν τον ΠΑΟΚ στην αλλαγή κατά τα 3/4 της άμυνας του.  Είναι δεδομένο ότι θα παίξουν ο Βαρέλα με τον Μιχαηλίδη, ένα δίδυμο που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες. Ο Διονύσης Χασιώτης μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το δίδυμο αυτό στα στόπερ. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Μιχαηλίδη: «Μπήκε δυνατά, φάνηκε να έχει την εμπιστοσύνη του Φερέιρα και σε κάποια παιχνίδια από τον Γκαρσια. Προφανώς, δεν ξέρω πως σκέφτεται ο τωρινός προπονητής και αλλάζει την αμυντική τετράδα. Θα πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή για να βγάλει το ταλέντο και την ποιότητα που έχει. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια απλή ομάδα. Είναι πολύ καλός με την μπάλα, του λείπει η εμπειρία και ο δυναμισμός. Θα πρέπει να βελτιώσει σε κάποια στοιχεία. Υστερεί αμυντικά, στα μαρκαρίσματα, στο ψηλό παιχνίδι. Κάτι που είναι φυσιολογικό για ένα παιδί 19 ετών. Όποιος θέλει να τον βοηθήσει θα πρέπει να του πουν την αλήθεια ότι μέσα από τη δουλειά και τον ανταγωνισμό θα γίνει καλύτερος».

Για Βαρέλα: «Το ότι δεν λειτουργεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν αφορά όλη την ομάδα και την αμυντική τετράδα. Στα τελευταία παιχνίδια υπάρχουν συνεχόμενες αλλαγές στα στόπερ. Είναι μια περίοδος που δεν έχουν σταθερή απόδοση7».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.