Χαριζακλής: Το πολυβόλο και το φορμαρισμένο αουτσάιντερ

Πέτρος Χαριζακλής03 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα σε όλους. Καλό σαββατοκύριακο και καλό μήνα να έχουμε. Εξαιρετικά ξεκίνησε η χρονιά στη στήλη Value Bet εδώ στο Metrobet που διαβάζετε κάθε Σάββατο στη Metrosport καθώς επιβεβαιώθηκαν όλες (5/5) οι επιλογές μας με εξαιρετικές αποδόσεις. Πάμε όμως στο σήμερα για να δούμε τι έχουμε κρατήσει.

Ξεκίνημα από την Τσεχία, όπου η Λίμπερετς υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν.

Η Λίμπερετς μεσοβδόμαδα άφησε βαθμούς κόντρα στη ντεφορμέ Ολομουτς και θα έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του τιμωρημένου Ταλοφιέροφ (στόπερ). Η Πλζεν συνέχισε με νίκη στην εμβόλιμη (3-0 την Σλοβάτσκο) και παραμένει στο κυνήγι της Σλάβια έχοντας ματς λιγότερο. Η πρωταθλήτρια έχει έξι διπλά την τελευταία εξαετία στο «Γιου Νίσι» και μπορεί να περάσει ξανά πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καλοπληρωμένο το διπλό στο 2,10.

Συνεχίζουμε στην Πορτογαλία, για το Μπράγκα-Γκιμαράες.

Σε τρομερή κατάσταση η γηπεδούχος, προέρχεται από το 6-0 επί της Αρούκα με τον φορ Μπανζά να φτάνει τα 5 γκολ σε 4 ματς. Γενικά η Μπράγκα έχει την καλύτερη επίθεση στη λίγκα μέχρι στιγμής με 17 γκολ, μοιάζει πολυβόλο. Η Γκιμαράες προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Επίσης, έχει να αντιμετωπίσει την κακή παράδοση στην έδρα της Μπράγκα, έχει να βγάλει διπλό πέντε χρόνια. Η Μπράγκα τρομάζει με την επιθετική της γραμμή και θα την στηρίξουμε. Όχι με τον απλό άσο, αλλά σε συνδυασμό με το over στο 1,98.

Μεταφερόμαστε ξανά στην Κεντρική Ευρώπη και στο Γκρατς, για το Στουρμ-Χάρτμπεργκ.

Η Στουρμ προέρχεται από νίκη στο Κύπελλο και νωρίτερα έβγαλε διπλό στη Βιέννη επί της Ραπίντ. Τα πηγαίνει αρκετά καλά και φέτος και θέλει να μην έχει άλλες απώλειες, ειδικά όταν την επόμενη εβδομάδα έχει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι ομίλων και τα παιχνίδια ανά τρεις μέρες θα της γίνουν συνήθεια. Η Χάρτμπεργκ αποκλείστηκε στο Κύπελλο από ομάδα 2ης κατηγορίας, νωρίτερα είχε κερδίσει τη Ριντ αλλά γενικότερα δείχνει ντεφορμέ. Η ποιότητα της Στουρμ είναι δεδομένη και μπορεί να μας δώσει τον άσο με over σε απόδοση 2,10.

Επιστρέφουμε στην Τσεχία για το ματς της Κυριακής μεταξύ Χράντετς Κράλοβε και Μπάνικ.

Η Χράντετς είναι μια δεμένη ομάδα και είχε δείξει από πέρυσι τι ζημιές μπορεί να κάνει. Βρίσκεται σε φόρμα με τρεις διαδοχικές νίκες και έχει το πλεονέκτημα να μπορεί να πάρει νίκες ακόμη και όταν δεν παίζει καλά. Κάτι που δεν συμβαίνει στη Μπάνικ, η οποία ταλανίζεται από τρομερά αμυντικά προβλήματα, από την έδρα της περνάει όποια ομάδα θέλει, ενώ εκτός έδρας έχει να κερδίσει από τον Φεβρουάριο. Ο άσος της Χράντετς πληρώνει 2,15 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Κλείνουμε τη στήλη με ματς της Δευτέρας, το Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς-Νόβι Παζάρ.

Η γηπεδούχος Ραντνίτσκι πηγαίνει τα παιχνίδια της συνήθως σε χαμηλό τέμπο, εξ ου και τα 9 under στα ισάριθμα φετινά παιχνίδια της στο σέρβικο πρωτάθλημα. Είχε δύσκολο πρόγραμμα τελευταία και προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες χωρίς να σκοράρει. Αντιθέτως, η Νόβι Παζάρ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα (6 σερί νίκες) και δείχνει πως αν συνεχίσει έτσι, πως όχι δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής αλλά μπορεί να βάλει και υποψηφιότητα για μια θέση στην οκτάδα. Προφανώς κάπου η αποτελεσματικότητά της θα σταματήσει, ωστόσο όσο δίνεται αουτσάιντερ κόντρα σε χειρότερες ομάδες, τόσο θα την στηρίζουμε. Διπλό της Νόβι Παζάρ στο 2,80.

Δυάδα Σαββατοκύριακου

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 2 2,10

ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 1 2,15

Δυάδα Σαββάτου

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 1+OVER 1,98

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ 1+OVER 2,10

Μονό Δευτέρας

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ – ΝΟΒΙ ΠΑΖΑΡ 2 2,80

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.