Χαριζακλής: Θα ψάξει αντίδραση η Νόβι Παζάρ

Πέτρος Χαριζακλής17 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Τελευταίο σαββατοκύριακο πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων και οι ομάδες ψάχνονται για να ξεκουραστούν με συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδι και αγώνες πρωταθλημάτων, όλα γίνονται πιο γρήγορα λόγω Μουντιάλ. Εμείς στην προηγούμενη στήλη τα πήγαμε εξαιρετικά με 3/4 περασμένες επιλογές (μία δυάδα και ένα μονό) και πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει αυτή την εβδομάδα.

Ξεκίνημα με την αγαπημένη Τσεχία, όπου η Μπρνο υποδέχεται την Τέπλιτσε.

Εκπληξη του πρωταθλήματος ξεκάθαρα η φετινή Μπρνο, παίζει χωρίς άγχος, σκοράρει εύκολα και βρίσκεται εντός εξάδας. Βέβαια έχει ένα παράδοξο, έχει πάρει περισσότερους βαθμούς (9 με τρία διπλά) εκτός έδρας, παρά εντός. Επίσης, η Μπρνο μετράει 6/7 over φέτος. Η Τέπλιτσε τα πηγαίνει αρκετά καλά για το βεληνεκές της, αρκετά καλύτερα από πέρυσι, παίζει πιο ανοιχτά γι’ αυτό και τα παιχνίδια της έχουν αρκετά γκολ. Μετράει 6/8 over, 3/3 είναι εκτός. Το over είναι τίμιο στο 1,82 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Παραμένουμε στο τσέχικο πρωτάθλημα, όπου η Παρντούμπιτσε αντιμετωπίζει την Μποέμιανς.

Τυπικά γηπεδούχος η Παρντούμπιτσε, η οποία παίζει στο γήπεδο της Μποέμιανς μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του δικού της. Εντελώς ντεφορμέ η Παρντούμπιτσε με πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα ήρθε και ο πρόωρος αποκλεισμός στο Κύπελλο από ομάδα 3ης κατηγορίας, παρά την πρόσληψη του νέου προπονητή, Ράντοσλαβ Κόβατς. Η Μποέμιανς παρότι έχασε από τη Λίμπερετς, είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά έχει ένα παράδοξο. Παίρνει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (10/11) παρά εντός και το παιχνίδι αυτό περισσότερο με εντός θα μοιάζει. Είναι τόσο κακή η κατάσταση της Παρντούμπιτσε όμως και τέτοια η διαφορά ποιότητας στα δύο ρόστερ, που θα στηρίξω τα «καγκουρό». Το διπλό πληρώνει 1,95.

Μεταφερόμαστε στην Ιβηρική και στην Πορτογαλία, όπου η Κάσα Πία υποδέχεται τη Φαμαλικάο.

Η νεοφώτιστη Κάσα Πία είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό με 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και μέσα σε αυτά δύο διπλά. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και έχει ηττηθεί μόνο από τη Μπενφίκα. Αντιθέτως, η Φαμαλικάο δεν είναι σε καθόλου καλό μομέντουμ. Προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες από Πορτιμονένσε και Μπενφίκα, ενώ έχει ξεκάθαρο επιθετικό πρόβλημα έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ σε έξι ματς (η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας). Ο άσος για κάποιον λόγο τιμολογείται υψηλά για τα γούστα μου και θα τον αγοράσω στο 2,35.

Τέλος, θα μετακομίσουμε στα Βαλκάνια και τη Σερβία, όπου την Δευτέρα η Κολουμπάρα υποδέχεται τη Νόβι Παζάρ.

Η γηπεδούχος τα πηγαίνει αρκετά καλά τη φετινή χρονιά, είναι δυνατή εντός αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι στην καλύτερη φάση της αφού προέρχεται από δύο ήττες έχοντας δεχθεί οκτώ γκολ. Βέβαια οι αντίπαλοι ήταν πολύ ποιοτικοί (Μπάτσκα Τόπολα, Παρτιζάν). Η Νόβι Παζάρ έπεσε από την κορυφή όπως αναμενόταν, μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα που έβαλε τέλος στο τρομερό σερί των επτά διαδοχικών νικών της. Θα ψάξει αντίδραση και μετράει τέσσερα διαδοχικά διπλά. Το διπλό της Νόβι Παζάρ πληρώνει 2,30 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Δυάδα ΣΚ

ΜΠΡΝΟ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ Over 1,82

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 2 1,95

Μονό Κυριακής

ΚΑΣΑ ΠΙΑ – ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ 1 2,35

Μονό Δευτέρας

ΚΟΛΟΥΜΠΑΡΑ – ΝΟΒΙ ΠΑΖΑΡ 2 2,30

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.