Χαριζακλής: Τα combo και ο λάθος φαβοριτισμός της Μλάντα

Πέτρος Χαριζακλής25 Σεπτεμβρίου 2021

Καλό μεσημέρι σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Επιστροφή στα ταμεία για την στήλη με τη δυάδα των combo σε Σερβία και Αυστρία. Η Ριντ δεν τα κατάφερε αλλά έκανε εντυπωσιακή επιστροφή και πήρε το 3-3. Πάμε παρακάτω, να δούμε τι έχουμε επιλέξει για αυτό το σαββατοκύριακο.

Ξεκίνημα από το Μπάνικ-Μποέμιανς για το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπάνικ, παίζει καλό ποδόσφαιρο και «τρέχει» αήττητο σερί τριών αγώνων. Εχει καλή παράδοση κόντρα στα «καγκουρό» και είναι αήττητη στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Η Μποέμιανς προέρχεται από βαριά ήττα από τη Σλάβια και εκτός έδρας είναι αδύναμη. Ο άσος της Μπάνικ πληρώνει χαμηλά, με το χαμηλότερο δυνατό combo (over 1,5) νοστιμίζει και αποτελεί επιλογή μου στο 1,98.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία, για το ΒΑΚ Πέλετς-Σάλτσμπουργκ.

Η ΒΑΚ δεν κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα σε μια δύσκολη έδρα, όπου απέσπασε 3-3 από τη Ριντ. Εντός έδρας δεν είναι και πολύ δυνατή, αλλά φέρνει οκτώ σερί over. Η Σάλτσμπουργκ προέρχεται από εύκολη νίκη με 2-0 της Ραπίντ, κάνοντας το 8x8. Δείχνει πως είναι τρία επίπεδα πιο πάνω από τις άλλες ομάδες, όμως έχουν προκύψει πολλά προβλήματα τραυματισμών τελευταία. Η ΒΑΚ βρίσκει δίχτυα σχετικά εύκολα. Καλή η παράδοση της Σάλτσμπουργκ, με τις απουσίες που έχει όμως στο αμυντικό κομμάτι, δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Αγοράζω το combo (2+over) σε απόδοση 1,79.

Επιστρέφουμε στην Τσεχία, για το Μλάντα Μπόλεσλαβ-Σλοβάτσκο.

Η Μλάντα προέρχεται από ήττα από τη Λίμπερετς, συμπλήρωσε τρία ματς μακριά από τα τρίποντα. Η Σλοβάτσκο είναι σε καλή κατάσταση, επέστρεψε στις νίκες και φέτος έχει χάσει μόνο από Σλάβια και Πλζεν. Βρίσκει δίχτυα ανελλιπώς εκτός έδρας και δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός της Μλάντα. Προκαλεί το διπλό στο 3,67 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Μετακομίζουμε λίγο πιο δυτικά, στο «Να Στίναντλετς» για το Τέπλιτσε-Σίγμα Ολομουτς.

Η Τέπλιτσε πήρε βαθμό κόντρα στην Καρβινά (1-1), όμως παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Δυσκολεύεται να παίξει καλά, έχει μπόλικες απουσίες και όλη η χρονιά θα είναι δύσκολη. Η Ολομουτς αντιθέτως, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, με εξαίρεση τα τελευταία δύο ματς και δίνει «τρελό» ρυθμό στα παιχνίδια της. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει εντός πλέι οφ. Το διπλό πληρώνει 1,93 και αποτελεί επιλογή μου.

Τέλος, κλείνουμε τη στήλη με το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Αυστρία μεταξύ Ραπίντ Βιέννης και Στουρμ Γκρατς.

Η Ραπίντ δεν είναι σε καλή κατάσταση στο πρωτάθλημα, έχει τρεις αγωνιστικές να γευτεί τη χαρά της νίκης, ωστόσο την Πέμπτη πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Αντμίρα (στην παράταση) και έφτιαξε λίγο την ψυχολογία της. Η Στουρμ «τρέχει» αήττητο σερί επτά αγώνων στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο έκανε μερικό ροτέισον και έπαιζε και μία μέρα νωρίτερα από τη Ραπίντ. Είναι σε φόρμα οι «μπλάκις» και μπορούν να φύγουν αήττητοι από τη Βιέννη. Πάμε στα δεξιά με την απαραίτητη κάλυψη (2 DNB) σε απόδοση 1,87.

Δυάδα Σαββάτου

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 1+Over 1,5   1,98

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2+Over   1,79

Μονό Κυριακής

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ 2   3,67

Δυάδα Κυριακής

ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ 2   1,93

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 2 DNB   1,87

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.