Χαριζακλής: Συνεχίζει το σερί της και στο ντέρμπι

Πέτρος Χαριζακλής03 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Η τελευταία στήλη δεν ήταν τόσο καλή, ευτυχώς η χασούρα μειώθηκε στο ελάχιστο με το διπλό της Σλοβάτσκο σε απόδοση 3,67 αφού οι άλλες δύο δυάδες πέρασαν μισές, άρα δεν έβγαλαν κάποιο κέρδος. Πάμε να δούμε όμως τι έχουμε επιλέξει από το πρόγραμμα αυτού του σαββατοκύριακου.

Ξεκινάμε από την Αυστρία για το Χάρτμπεργκ-Στουρμ Γκρατς.

Η Χάρτμπεργκ δεν κόβει ούτε με βαλέ εντός έδρας και τα λάθη που κάνει στην άμυνα δεν συγχωρούνται από ομάδες όπως η Στουρμ. Έχασε με 3-4 από την Αούστρια και ψάχνει ακόμη τη πρώτη νίκη της εντός από τον περασμένο Μάιο. Η φιλοξενούμενη είχε απαιτητικό παιχνίδι την Πέμπτη, υπέστη μια βαριά ήττα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στο Γιουρόπα Λιγκ μετά από 10 χρόνια. Ωστόσο δεν είχε ταξίδι, είναι σε τρομερή κατάσταση εντός συνόρων μπορεί να φύγει με το διπλό από τη γειτονική πόλη, σε απόδοση 1,82.

Συνεχίζουμε στην Τσεχία, όπου η Σλόβαν Λίμπερετς υποδέχεται τη Μπάνικ Οστράβα.

Η γηπεδούχος έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Γιάμπλονετς και υπό τις οδηγίες του Κόζελ είναι αήττητη (δύο νίκες, μία ισοπαλία). Βέβαια οι εμφανίσεις της δεν ενθουσιάζουν και ο αντίπαλος είναι ανώτερος αυτή τη φορά. Η Μπάνικ «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων και παραμένει σταθερά εντός θέσεων πλέι οφ. Η παράδοση βέβαια δεν είναι καλή γιατί έχει να πάρει διπλό στο «Γιου Νίσι» από το 2010, αλλά δεν παίζει πάντα μπάλα η προϊστορία. Καλύτερη εικόνα εμφανίζει η Μπάνικ, μπορεί να μην χάσει. Επιλογή το 2 DNB σε απόδοση 1,80.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη με το μεγάλο ντέρμπι της Πράγας, μεταξύ Σπάρτα και Σλάβια.

Η Σπάρτα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει πέντε ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και την Πέμπτη κέρδισε με 1-0 τη Ρέιντζερς στο Γιουρόπα Λιγκ με αποτελεσματική εμφάνιση. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί, αλλά η Σλάβια έχει και ματς λιγότερο. Η φιλοξενούμενη έχασε στην Ολλανδία με 2-1 από τη Φέγενορντ στο Κόνφερενς Λιγκ και σταμάτησε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα πάντως «τρέχει» ένα τρομερό σερί 54 αγώνων χωρίς ήττα. Η Σλάβια είναι αήττητη την τελευταία 5ετία στην έδρα της Σπάρτα (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες) και νομίζω πως έχει πάλι το προβάδισμα. Όμως η Σπάρτα έχει ανέβει επίπεδο φέτος και αν χάσει, θα σκοράρει και θα πέσει μαχόμενη. Ετσι επιλέγω με ρίσκο το διπλό με goal/goal σε απόδοση 4,00.

Δυάδα Κυριακής

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 2 1,82

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 2 DNB 1,80

Μονό Κυριακής

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ 2+G/G 4,00

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.