Χαριζακλής: Στην καλύτερη φάση της στο 2022

Πέτρος Χαριζακλής16 Απριλίου 2022

Καλημέρα σε όλους και καλό Πάσχα εύχομαι, καθώς είμαστε λίγες μέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά στη στήλη, ωστόσο τα αφήνουμε πίσω και πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει από το πρόγραμμα. Μην ξεχνάτε πως μπήκαμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και στις αποδόσεις υπάρχουν εκπτώσεις.

Ξεκινάμε από την Αυστρία, όπου η Αλταχ υποδέχεται την Λίντσερ.

Η γηπεδούχος βρίσκεται στην καλύτερη φετινή της φάση, όπου είναι αήττητη εδώ και 4 αγώνες. Προέρχεται από σπουδαία νίκη με 3-0 εκτός και πλέον με άλλη ψυχολογία πάει να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η Λίντσερ από την άλλη, βρίσκεται σε περίεργη φάση, έχει μονίμως το πρόβλημα που δεν μπορεί να βάλει όσα γκολ σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της 7ης θέσης, ωστόσο εκτός έδρας δεν είναι τόσο καλή. H Aλταχ είναι στο καλύτερο μομέντουμ της στο 2022 και έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στα πλέι άουτ. Δεν υπάρχει τόσο χαμηλά η απόδοση του διπλού, πάμε στην κόντρα (1Χ) σε απόδοση 2,28.

Παραμένουμε στη χώρα των Αλπεων, όπου η Χάρτμπεργκ υποδέχεται την Αντμίρα.

Η Χάρτμπεργκ βρίσκεται σε κακό χάλι και όπως ήταν φυσικό έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Συμπλήρωσε δέκα ματς χωρίς νίκη και στα τελευταία επτά δεν έχει βρει δίχτυα. Μάλιστα ήλπιζε με την αλλαγή προπονητή πως θα βελτιωθεί. Το έκανε αμυντικά, αφού έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ με τον Σμιντ στον πάγκο αλλά παράλληλα έχασε το επιθετικό κομμάτι. Η Αντμίρα είναι αήττητη στα πλέι άουτ, «τσιμπάει» βαθμούς όπου μπορεί και μακριά από την έδρα της είναι καλύτερη. Εντελώς ντεφορμέ η Χάρτμπεργκ που έχει να σκοράρει από τον Φλεβάρη. Η Αντμίρα είναι ικανή να πάρει αποτέλεσμα. Το 2 DNB πληρώνει 1,88.

Μετακομίζουμε στην Τσεχία και στην δεύτερη κατηγορία, όπου η Σπάρτα Πράγας Β υποδέχεται την Μπρνο.

Εύκολα δέχεται γκολ στο 2022 η Σπάρτα Β, η οποία δεν έχει δικαίωμα ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Πολλές φορές η ενδεκάδα της εξαρτάται και από τις ανάγκες της πρώτης ομάδας, οπότε είναι μια ομάδα χωρίς σταθερότητα. Είναι αρκετά δυνατή εντός αλλά δέχεται εύκολα γκολ. Η Μπρνο είναι σε τρομερή φόρμα, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και κάθε αγωνιστική κάνει ένα βήμα προς την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία. Βρίσκεται στο +14 από την δεύτερη θέση και δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα εκτός έδρας είναι τρομερή με εννέα διπλά, τα τέσσερα τελευταία χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Επειδή όμως μεσοβδόμαδα είχαμε εμβόλιμη, δεν θα πάω στο καρφί διπλό αλλά στα δεξιά με κάλυψη (2 DNB) στο 1,80.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε-Μποέμιανς.

Η γηπεδούχος συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη και αν θέλει να μπει στην εξάδα θα πρέπει να κάνει το 2x2 στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Εντός έδρας είναι πανίσχυρη και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί για να επιστρέψει στις νίκες. Ακόμη και να μην μπει στην εξάδα, θέλει το μάξιμουμ βαθμών για να γλιτώσει από το να πέσει στα πλέι άουτ. Η Μποέμιανς από την άλλη, προσπαθεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό όμως συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς νίκη και παραμένει πολύ κοντά στις θέσεις των μπαράζ. Η Μποέμιανς προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις, ωστόσο μακριά από την Πράγα δεν βλέπεται. Ο άσος καλοπληρώνει πάνω από τις δύο μονάδες (2,04).

Δυάδα Σαββάτου

ΑΛΤΑΧ – ΛΙΝΤΣΕΡ 1Χ   2,28

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΑΝΤΜΙΡΑ 2 DNB   1,88

Δυάδα Κυριακής

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ Β – ΜΠΡΝΟ 2 DNB   1,80

ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 1   2,04

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.