Χαριζακλής: Σεληνιάζεται στο «Ντα Λουζ»

Πέτρος Χαριζακλής29 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα σε όλους και καλό τριήμερο. Στην προηγούμενη στήλη τα πήγαμε αρκετά καλά αφού πέρασε η δυάδα της Γκιμαράες με την Μπρνο, ενώ η Μποέμιανς άξιζε που πήγαμε στο διπλό αν και η κόκκινη στο δεύτερο μέρος επηρέασε την αμυντική της συμπεριφορά και δεν πέρασε το σημείο. Αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν και επικεντρωνόμαστε στο πρόγραμμα του τελευταίου ΣΚ του Οκτώβρη.

Το πρώτο παιχνίδι που με απασχόλησε είναι το Γιάμπλονετς-Μπουντεγιόβιτσε.

Ντεφορμέ η Γιάμπλονετς που συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Εντός έδρας παίζει επιθετικά και θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Η Μπουντεγιόβιτσε έχασε το αήττητο σερί της στο ματς με την Χράντετς, επηρεασμένη από την κόκκινη που δέχθηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους. Γενικότερα φέτος είναι εξαιρετική εκτός έδρας (4-1-1) και κάκιστη εντός (χωρίς νίκη). Το σετ είναι λάθος και υπάρχει ξεκάθαρη αξία στα δεξιά, αγοράζω το Χ2 στο 2,17.

Συνεχίζουμε στην Ιβηρική, όπου η Μπενφίκα υποδέχεται την Τσάβες.

Οι «αετοί» έχουν τρομερή ψυχολογία μετά τη μεσοβδόμαδη τεσσάρα στη Γιουβέντους που τους έφερε στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ και μένει να διεκδικήσουν την τελευταία αγωνιστική την πρωτιά στον όμιλο. Βέβαια αυτό είναι δύσκολο γιατί δεν εξαρτάται από την ίδια. Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει εξαιρετικά ούσα αήττητη και πλέον έχει και απόσταση από την Πόρτο μετά τη νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι. Εντός έδρας πετάει φωτιές (18-5 τέρματα σε 5 ματς). Η Τσάβες επέστρεψε στις νίκες και στο πρωτάθλημα, έχει φέτος τρία διπλά σε πέντε παιχνίδια, όμως η Μπενφίκα δεν είναι Σπόρτινγκ. Το γεγονός πως θα βρει χώρους την κάνει επικίνδυνη και μπορεί να βρει δίχτυα, ωστόσο δεν την έχω ικανή να πάρει ούτε βαθμό στη Λισσαβώνα. Πέντε άσοι με over, οι τέσσερις με over 3,5 για την Μπενφίκα εντός έδρας στο πρωτάθλημα, κάτι ανάλογο περιμένω και τώρα. Ασος με over 3,5 σε απόδοση 2,22 αφού η Μπενφίκα σεληνιάζεται στο «Ντα Λουζ».

Το τελευταίο παιχνίδι που επέλεξα είναι πάλι από την Πορτογαλία, όπου η Πορτιμονένσε υποδέχεται την Εστορίλ.

Σε φάση ντεφορμαρίσματος βρίσκεται η γηπεδούχος που συμπλήρωσε τέσσερις ήττες χωρίς να σκοράρει. Στηρίζεται μέχρι στιγμής πολύ στην αποτελεσματικότητά της, καθώς μόλις με 8 γκολ έχει μαζέψει ήδη 15 βαθμούς. Η Εστορίλ από την άλλη, είναι σε καλή κατάσταση αν και έχασε από την Μπράγκα. Εδειξε ξανά πως με τις ομάδες της πρώτης τετράδας δεν τα πάει καλά, όμως με τις υπόλοιπες τα καταφέρνει μια χαρά. Ειδικά κόντρα σε όσες ομάδες την υποτιμήσουν. Εκτός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα από εντός και το σετ την αδικεί. Δεν μπορεί αυτή η Πορτιμονένσε να είναι φαβορί. Θα πάω στα δεξιά με την απαραίτητη κάλυψη, στο 2 DNB σε απόδοση 2,15.

Μονό Σαββάτου

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΤΣΑΒΕΣ 1+Over 3,5 2,22

Δυάδα Σαββατοκύριακου

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ Χ2 2,17

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΕΣΤΟΡΙΛ 2 DNB 2,15

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.