Χαριζακλής: Σε φόρμα η Σλοβάτσκο, εκπλήσσει η Χράντετς

Πέτρος Χαριζακλής23 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Η περασμένη εβδομάδα έφερε μικρό κέρδος αφού η τριάδα δεν είχε κάποιο χαμένο αποτέλεσμα, η Χράντετς μας πλήρωσε, η Χάρτμπεργκ έφερε το ποντάρισμά μας πίσω ενώ στο παραδοσιακό ντέρμπι της Σλοβακίας πήραμε μονάδα, αφού το παιχνίδι διεκόπη. Αφήνουμε όμως το παρελθόν και πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει από το πρόγραμμα αυτού του σαββατοκύριακου.

Ξεκινάμε από την Τσεχία και το Σλοβάτσκο-Μποέμιανς.

Η Σλοβάτσκο είναι σε τρομερή φόρμα με τέσσερις διαδοχικές νίκες και πλέον είναι μόνη στην 4η θέση. Μεστή εμφάνιση κόντρα στη Μπάνικ και εντός έδρας βγάζει σπουδαία δυναμική. Η Μποέμιανς φέρνει 9/10 g/g εκτός έδρας αλλά δεν μπορεί με τίποτα να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία. Κόντρα στη Μλάντα βρέθηκε να κερδίζει και έχασε, γεγονός που συμβαίνει για 5η φορά φέτος. Σοβαρή ομάδα η Σλοβάτσκο, θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Ηθελα λίγο πιο ψηλά τον άσο, με over 1,5 είναι μια χαρά σε απόδοση 2,12.

Μεταφερόμαστε στην Αυστρία, για το Αντμίρα-Σβαρόφσκι Βάτενς.

Η Αντμίρα πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στη Βιέννη, στο 2-2 κόντρα στην Αούστρια. Καλή εμφάνιση για την ομάδα του Χέρτσογκ. Είναι αήττητη στα τρία τελευταία εντός και γενικότερα φέτος παίζει καλό ποδόσφαιρο. Η Βάτενς παρά τις απουσίες παραχώρησε 2-2 στη Χάρτμπεργκ, αλλά παραμένει ουραγός. Οι απουσίες παραμένουν, προστέθηκε και αυτή του βασικού Οσβαλντ (κίπερ). Από καλές εμφανίσεις προέρχονται αμφότερες, ωστόσο η Αντμίρα δείχνει καλύτερη στο γήπεδο και εντός έδρας έχει χάσει μόνο από τη Σάλτσμπουργκ. Ο άσος πληρώνει 2,10 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Επιστρέφουμε στην Τσεχία για το Βικτόρια Πλζεν-Γιάμπλονετς.

Η Πλζεν φέτος είναι πολύ κυνική στα παιχνίδια της, αν και εντός δίνει έναν άλλο ρυθμό. Παραμένει στην κορυφή, στο +4 από την 2η θέση και χωρίς την Ευρώπη συγκεντρώνεται καλύτερα στο πρωτάθλημα. Είναι αήττητη στα 14 πιο πρόσφατα εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Η Γιάμπλονετς έχει βελτιωθεί επιθετικά, αλλά η αμυντική της λειτουργία της παραμένει κακή. Την Πέμπτη έφερε 2-2 με τη Ράντερς και θα βγάλει κούραση, γιατί συνήθως παίζουν οι ίδιοι και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Η Πλζεν είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται κάθε σπιθαμή ευκαιρίας. Ο άσος είναι χαμηλά, νοστιμίζει με over στο 2,27.

Κλείνουμε τη στήλη με το Χράντετς Κράλοβε-Τέπλιτσε.

Η νεοφώτιστη συνεχίζει να εκπλήσσει, τελευταίο αποτέλεσμα το 3-2 εκτός επί της Ζλιν. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και πλέον βρίσκεται στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού και αυτό αποτελεί παράσημο για την πορεία της. Είναι αήττητη στα 12 τελευταία εντός. Η Τέπλιτσε έδειξε μαχητικό πνεύμα κόντρα στην Πλζεν, αλλά αυτό δεν της φτάνει για να σωθεί. Χρειάζεται επειγόντως μεταγραφές τον Γενάρη. Εκτός δεν έχει νίκη σε 15 διαδοχικές εξόδους της. Η Χράντετς είναι σε καλή κατάσταση και έχει δείξει καλύτερα δείγματα γραφής μέχρι τώρα. Ο άσος αγοράζεται εύκολα στο 1,96.

Δυάδα Σαββάτου

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 1+Over 1,5 2,12

ΑΝΤΜΙΡΑ – ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ 1 2,10

Δυάδα Κυριακής

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1+Οver 2,27

ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ 1 1,96

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.