Χαριζακλής: Πάλι υποτιμούν τη Χράντετς

Πέτρος Χαριζακλής10 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, υπομονή σε όλους καθώς η κίνηση στους δρόμους θα είναι αφόρητη, όπως κάθε χρόνο για τους Θεσσαλονικείς. Στα δικά μας τα στοιχηματικά, η στήλη της προηγούμενης εβδομάδας δεν ήταν καλή, πέρασε μόνο το μονό της Νόβι Παζάρ όμως συνεχίζουμε. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.

Ξεκινάμε από το Σάββατο, όπου έχουμε ντέρμπι Μοραβίας ανάμεσα στη Ζλιν και την Μπρνο, στο πρωτάθλημα Τσεχίας.

Η Ζλιν προέρχεται από σπουδαίο βαθμό (0-0) στην έδρα της Σπάρτα και «τρέχει» ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα. Στην έδρα της είναι αήττητη (1-2-0) και έχει μαζέψει τους 5/7 βαθμούς της. Η Μπρνο από την άλλη, μπορεί να έχασε με 1-2 από την Μποέμιανς, ωστόσο φέτος παίζει με ένα αλέγρο στυλ, του όσα φάμε και όσα βάλουμε. Βρίσκεται μια ανάσα από τις θέσεις των πλέι οφ, με ματς λιγότερο, ενώ μετράει δύο διπλά στα ισάριθμα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους που έχουν καλύτερη επιθετική γραμμή, επειδή είναι ντέρμπι θα αγοράσω το Χ2 στο 1,69.

Συνεχίζουμε στην Πορτογαλία, όπου η Φαμαλικάο υποδέχεται την Μπενφίκα.

Η γηπεδούχος βρίσκεται εντός ζώνης του υποβιβασμού και αντιμετωπίζει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Εχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε πέντε αγωνιστικές, τελευταία όμως δείχνει να βελτιώνεται αμυντικά, έχοντας δεχθεί ένα γκολ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της. Η Μπενφίκα δεν σταματάει πουθενά, έφτασε τις δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα (2-0) στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Τετάρτη ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, οπότε οι «αετοί» θα προσπαθήσουν να πάρουν άλλο ένα τρίποντο με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Το 2+Under 4,5 πληρώνει 1,77 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Παραμένουμε στο Σάββατο και πάμε στη Σερβία, όπου η Νάπρεντακ υποδέχεται τη Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς.

Η Νάπρεντακ μετά από επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη, πέτυχε δύο διαδοχικές κόντρα σε ομάδες στα μέτρα της (Μλάντοστ ΓΚΑΤ και Σπαρτάκ Σουμπότιτσα). Εχει ανεβασμένη ψυχολογία και καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στη Ραντνίτσκι. Η ομάδα από το Κραγκούγιεβατς προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και έχει αφήσει πίσω της το καλό ξεκίνημα. Όλα της τα παιχνίδια είχαν χαμηλό σκορ, με εξαίρεση το τελευταίο και την ήττα της από τη Νόβι Παζάρ. Θα στηρίξουμε την φορμαρισμένη Νάπρεντακ σε τίμια απόδοση (2,15) του άσου.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το κυριακάτικο Γιάμπλονετς-Χράντετς Κράλοβε από την αγαπημένη μου Τσεχία.

H Γιάμπλονετς έχασε από την Τέπλιτσε την προηγούμενη αγωνιστικές και μετά από 7 αγώνες ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη. Μετράει 6/7 g/g στο φετινό πρωτάθλημα και έχει σοβαρό πρόβλημα με τις κάρτες που δέχεται. Σε επτά παιχνίδια η Γιάμπλονετς μετράει 20 κίτρινες και 5 κόκκινες κάρτες. Από την άλλη, και η Χράντετς είναι ομάδα με πολλές κάρτες και βρίσκεται στην πρώτη θέση του συγκεκριμένου πίνακα. Εχει 25 κίτρινες και 4 κόκκινες σε επτά αναμετρήσεις. Η φιλοξενούμενη πάντως είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, «τρέχει» σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα και φέτος μετράει 2/3 διπλά. Οι αποδόσεις συνεχίζουν να υποτιμούν τη Χράντετς και εγώ θα την στηρίξω καθώς βλέπω αξία, αγοράζοντας το διπλό στο 3,05.

Δυάδα Σαββάτου

ΖΛΙΝ – ΜΠΡΝΟ Χ2 1,69

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2+Under 4,5 1,77

Μονό Σαββάτου

ΝΑΠΡΕΝΤΑΚ– ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ 1 2,15

Μονό Κυριακής

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ 2 3,05

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.