Χαριζακλής: O Μπενζεμά «τελειώνει» την δουλειά

Πέτρος Χαριζακλής28 Μαΐου 2022

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Τελευταία στήλη για τη φετινή σεζόν, με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι το τελευταίο μεγάλο γεγονός στην Ευρώπη, αφού τα περισσότερα, αν όχι όλα, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί. Γι’ αυτό σήμερα θα ασχοληθούμε με το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η χρονιά στο Παρίσι. 19 Τσάμπιονς Λιγκ θα μπουν μέσα στο χορτάρι του Σταντ ντε Φρανς. Η ισπανική ομάδα είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις κόντρα στη Λίβερπουλ, μαζί με τον τελικό του 2018. Η Λίβερπουλ θέλει να πάρει εκδίκηση για εκείνο τον χαμένο τελικό και να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης έπειτα από τρία χρόνια.

Οι «ρεντς» είναι αήττητοι εδώ και 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αλλά έπαιζαν σε υψηλή ένταση μέχρι τελευταία στιγμή που προσπαθούσαν να πάρουν τον εγχώριο τίτλο από τη Σίτι. Δεν τα κατάφερε όμως η Λίβερπουλ και πλέον για να είναι άκρως επιτυχημένη η χρονιά θα πρέπει να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Στη διοργάνωση έχει αποκλείσει Ιντερ, Μπενφίκα και Βιγιαρεάλ στη νοκ-άουτ φάση.

Η Ρεάλ από την άλλη, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας με διαφορά 13 πόντων από την Μπαρτσελόνα και είχε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να προετοιμαστεί για τον μεγάλο τελικό. Η φανέλα της είναι πολύ βαριά και στη φετινή διοργάνωση έχει αποκλείσει Παρί, Τσέλσι και Σίτι. Δηλαδή τρεις πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, πολύ πιο δύσκολες από της Λίβερπουλ. Ο Μπενζεμά είναι on fire φέτος στη διοργάνωση με 15 γκολ σε 11 ματς.

Ο φαβοριτισμός της Λίβερπουλ δεν με βρίσκει σύμφωνο, περίμενα πιο ισορροπημένο το σετ. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η ομάδα του Κλοπ έχει να ηττηθεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 8 Μαρτίου. Η Ρεάλ όμως έδειξε φέτος πως μπορεί να επιστρέψει στον θρόνο της. Να πάρει το τρόπαιο η «βασίλισσα» πληρώνει 2.42 και θα το αγοράσω.

Η δεύτερη επιλογή μου αφορά έναν σκόρερ. Ο Μπενζεμά είναι σε τρομερή φόρμα στο 2022, με 10 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα και στα 5 ήταν ο τελευταίος σκόρερ της Ρεάλ (σε κάποια ήταν και ο μοναδικός). Επειδή το anytime είναι δίκαιο και μιλάμε για τελικό, θα ρισκάρω να σκοράρει τελευταίος σε απόδοση 5.40.

Μονό

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Νικητής Τροπαίου 2.42

Μονό

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Τελευταίος σκόρερ Μπενζεμά 5.40

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.