Χαριζακλής: Νίκη παραμονής για τους «μπλε»

Πέτρος Χαριζακλής17 Απριλίου 2021

Καλό μεσημέρι σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Η στήλη της περασμένης εβδομάδας ήταν εξαιρετική, καθώς πέρασαν 3/4 επιλογές, με τη μία δυάδα να μας στέλνει στο ταμείο. Λίγο έλειψε για το απόλυτο, όμως εμείς συνεχίζουμε. Πάμε να δούμε τι έχει το πρόγραμμα.

Ξεκίνημα από την Γ Γερμανίας, όπου το ιστορικό Μαγδεμβούργο υποδέχεται την Τσβικάου.

Σε εξαιρετική κατάσταση η γηπεδούχος ομάδας με τέσσερις διαδοχικές νίκες και έξι ματς αήττητη, βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την παραμονή της στην κατηγορία. Στο τελευταίο της παιχνίδι μάλιστα έκανε εμφατικό διπλό στην έδρα της Χάνσα, που προσπαθεί για την άνοδο, δείγμα της θέλησης των παικτών του Μαγδεμβούργου. Η Τσβικάου από την άλλη, «τρέχει» αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων, στα τρία εξ αυτών τουλάχιστον σκόραρε. Εκτός έδρας συνήθως βρίσκει δίχτυα αλλά έχει μόλις ένα διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της. Βαθμολογικά είναι πιο άνετη από το Μαγδεμβούργο που μπορεί να πάρει το τρίποντο και να ανασάνει. Άσος στο 2,25.

Συνεχίζουμε με την Αυστρία, όπου η Αντμίρα υποδέχεται την Χάρτμπεργκ.

Η Αντμίρα έκανε ακόμη ένα πισωγύρισμα στον αγώνα με τη Ριντ και θα πρέπει να διαχειριστεί τα τρία παιχνίδια μέσα στην επόμενη εβδομάδα (μεσοβδόμαδα υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική). Η Χάρτμπεργκ με τη νίκη επί της Αούστρια, την προσπέρασε εκ νέου και θέλει να εδραιώσει τη θέση της στα πλέι άουτ, αφού υπό προϋποθέσεις μπορεί να ξεφύγει στο +6 από τη Ριντ που είναι αυτή τη στιγμή στην 9η θέση. Η Χάρτμπεργκ έχει βγάλει διπλά και σε πιο δύσκολες έδρες. Το διπλό με ικανοποιεί στις αποδόσεις (2,63) και αποτελεί επιλογή.

Μεταφερόμαστε στην Τσεχία, όπου η Μπρνο υποδέχεται τη Παρντούμπιτσε.

Η Μπρνο «τρέχει» το καλύτερο φετινό σερί της (τρία ματς αήττητη) αλλά δυσκολεύεται να κερδίσει στην έδρα της. Έχει τις περισσότερες ελπίδες από τις τρεις τελευταίες ομάδες για να σωθεί αλλά το θέμα είναι να αρχίσει να κερδίζει και εντός (χωρίς νίκη σε έξι ματς εντός το 2021). Η Παρντούμπιτσε είναι αδιάφορη βαθμολογικά όμως μεσοβδόμαδα έδειξε (3-1 την Σλοβάτσκο) πως δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Βέβαια εκτός έδρας είναι λίγο πιο αδύναμη από ό,τι εντός, ωστόσο βρίσκει που και που δίχτυα. Ο άσος θα έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά με βάση τα δεδομένα, προτιμώ το g/g σε απόδοση 1,95.

Τέλος, κλείνω τη στήλη με το ΒΑΚ Πέλετς-Σβαρόφσκι Βάτενς.

Σε κακή κατάσταση στα πλέι οφ η ΒΑΚ που μπάζει στην άμυνα και τα εντός έδρας δεν είναι το φόρτε της (μία νίκη στα επτά εντός το 2021). Εξαιρετικά σημαντικό το ματς καθώς μπορεί να κριθεί ποιος θα πάρει το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Βάτενς το πάλεψε και κόντρα στην Στουρμ, εκτός έδρας είναι εξαιρετική κόντρα στις ομάδες της πρώτης εξάδας και μπορεί να ξανακάνει τη ζημιά όπως έκανε ήδη δύο φορές κόντρα στους «λύκους» φέτος. Αδικούν τη Βάτενς οι μπουκ, θα πάω στα δεξιά με κάλυψη (Χ2) σε απόδοση 1,74.

Μονό Σαββάτου

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΤΣΒΙΚΑΟΥ 1 2,25

Μονό Σαββάτου

ΑΝΤΜΙΡΑ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ 2 2,63

Δυάδα Κυριακής

ΜΠΡΝΟ – ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ G/G 1,95

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ Χ2 1,74

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.