Χαριζακλής: Μέχρι τέλους για τη 2η θέση

Πέτρος Χαριζακλής15 Μαΐου 2021

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Η στήλη της περασμένης εβδομάδας δεν έφερε επιστροφές και οδεύουμε σιγά σιγά προς το τέλος των πρωταθλημάτων. Ομάδες με κίνητρο αλλά και αδιάφορες, συνθέτουν το σκηνικό των τελευταίων αγωνιστικών, όπου χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην αξία που έχουν ομάδες με κίνητρο, οι οποίες μπορεί να θέλουν αλλά να μην μπορούν να τα καταφέρουν.

Ξεκίνημα από το πρωτάθλημα Τσεχίας και το παιχνίδι ανάμεσα στην Πρίμπραμ και τη Γιάμπλονετς.

Η Πρίμπραμ είναι με το ενάμιση πόδι στη δεύτερη κατηγορία και παρότι παλεύει τα παιχνίδια τελευταία, παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Η Γιάμπλονετς είναι σε καταπληκτική κατάσταση και θα κάνει το παν για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την 2η θέση, πλέον απέκτησε συγκάτοικο την Σπάρτα και θα πρέπει να κάνει το 3x3 και να περιμένει «γκέλα» της αντιπάλου της. Δικαιολογημένα χαμηλά το διπλό, προτιμώ να το συνδυάσω με το over και να πάρω την απόδοση 2,07.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία, όπου έχουμε προτελευταία αγωνιστική στα πλέι άουτ και θα ασχοληθούμε με το Χάρτμπεργκ-Αντμίρα.

Η Χάρτμπεργκ θα ψάξει αντίδραση μετά την ήττα στη Βιέννη και αν δεν ηττηθεί μπορεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ Ευρώπης υπό προϋποθέσεις (αν δεν κερδίσει η Ριντ). Η Αντμίρα σχεδόν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της (στο +5 από την Πόλτεν), έσφιξε την άμυνά της με τον Σμιντ στον πάγκο αλλά φέτος δεν έχει κερδίσει την Χάρτμπεργκ ούτε στην κανονική διάρκεια ούτε στα πλέι άουτ. Ο άσος της Χάρτμπεργκ αξίζει στο 1,95.

Παραμένουμε στην Αυστρία, πάμε στα πλέι οφ, όπου η Βάτενς υποδέχεται τη ΒΑΚ Πέλετς.

Η Βάτενς για να πάρει την 5η θέση χρειάζεται ένα πραγματικό θαύμα, που προϋποθέτει να κερδίσει ΒΑΚ και Σάλτσμπουργκ. Αυτό σημαίνει πως θα παίξει φουλ επίθεση και ό,τι βγει. Αυτό έχει κάνει και τα περισσότερα παιχνίδια των πλέι οφ και μετράει 6/8 over. Οι «λύκοι» μπορούν να παίξουν για δύο αποτελέσματα, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας εξασφαλίζουν την 5η θέση. Θα δούμε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ όπως τα περισσότερα φετινά τους. Η επιλογή μου είναι το ασιατικό Over 3 σε απόδοση 2,05.

Τέλος, κλείνουμε τη βόλτα μας στην κεντρική Ευρώπη με το Σπαρτάκ Τρνάβα-Ζίλινα από το πρωτάθλημα Σλοβακίας.

H Σπαρτάκ μετά από έξι συνεχόμενες νίκες, άφησε βαθμούς κόντρα στη Ζλάτε Μόραβτσε και δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την 3η θέση. Παρόλα αυτά η φόρμα της είναι εκπληκτική κατάσταση και εντός έδρας μετράει 6 over στα 9 τελευταία παιχνίδια της. Κόντρα στη Ζίλινα χρειάζεται μόνο ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την 3η θέση. Η Ζίλινα από την άλλη, θέλει να παλέψει μέχρι τέλους για την 3η θέση αλλά θα έχει το μυαλό της και στον τελικό Κυπέλλου μεσοβδόμαδα κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Μετράει 9 g/g+over στα 10 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ενώ και η προϊστορία κόντρα στη Σπαρτάκ Τρνάβα έχει πολλά g/g+over. Χαρακτηριστικό είναι πως τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει με σκορ 2-1, φέτος δύο φορές κέρδισε με αυτό το σκορ η Ζίλινα και μία η Σπαρτάκ Τρνάβα. Όπως καταλαβαίνετε το combo (g/g+over) αποτελεί αναπόφευκτη επιλογή στο 2,22.

Δυάδα Σαββάτου

ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 2+OVER    2,07

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΑΝΤΜΙΡΑ 1   1,95

Δυάδα Κυριακής

ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ – ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ OVER 3 AH    2,05

ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΖΙΛΙΝΑ G/G+OVER    2,22

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.