Χαριζακλής: Με τους φιλοξενούμενους

Πέτρος Χαριζακλής04 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Η προηγούμενη στήλη έφερε 3/4 περασμένες επιλογές και για ένα παιχνίδι θα κάναμε το απόλυτο. Δεν περίμενα να χαθεί αυτό το Over στο Μλάντα-Μπρνο αλλά ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά την επανέναρξη. Αφήνουμε τα παλιά, πάμε στα φρέσκα και να δούμε τι έχουμε κρατήσει.

Ξεκινάμε με την Πορτογαλία και το Σάντα Κλάρα-Μποαβίστα.

H Σάντα Κλάρα δεν είναι σε καλό μομέντουμ (έχει να κερδίσει από τον Νοέμβριο), δέχεται γκολ πολύ εύκολα εντός έδρας και έχει και δύο απουσίες. Η Μποαβίστα προέρχεται-ίσως-από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, ωστόσο δέχεται εύκολα γκολ μακριά από το «Ντο Μπέσσα» και το τελευταίο της διπλό ήταν τον Σεπτέμβριο. Γι΄αυτό και θα πάω στα δεξιά με κάλυψη. Αγοράζω το 2 DNB στο 1,92.

Πάμε στην Τσεχία, για το Παρντούμπιτσε-Σλάβια Πράγας.

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε η Παρντούμπιτσε στην έδρα της Λίμπερετς και θα έχει τον ενθουσιασμό του πρώτου παιχνιδιού της στο νεότευκτο γήπεδό της (έπαιζε 2,5 χρόνια σε ουδέτερο). Η Σλάβια μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα στην επανέναρξη, ανέβηκε στην κορυφή και δεν θέλει να κατέβει όμως εκτός έδρας δέχεται γκολ. Δικαιολογημένα χαμηλά το διπλό, με over νοστιμίζει στο 1,74.

Μένουμε στο τσέχικο πρωτάθλημα και πάμε στο Μπρνο-Βικτόρια Πλζεν.

Η Μπρνο προέρχεται από μέτρια εμφάνιση και το πρώτο 0-0 της στη χρονιά (η ομάδα με τα περισσότερα over), ενώ έχει και δύο επιστροφές. Η Πλζεν υπέστη την έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής και θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Εκτός έδρας είναι αήττητη εδώ και ενάμιση χρόνο. Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Αρκετά ψηλά το βρίσκουμε το διπλό, με combo (over 1,5) πληρώνει ακόμη καλύτερα (2,11).

Συνεχίζουμε με το Χράντετς Κράλοβε-Μποέμιανς.

Δύο πρόσωπα έδειξε η Χράντετς μέσα σε λίγες ημέρες. Εξαιρετική κόντρα στην Πλζεν που έριξε τη βόμβα στο πρωτάθλημα, ενώ αργότερα αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Μπουντεγιόβιτσε. Παραμένει η έκπληξη του πρωταθλήματος, όμως αναμένω να επηρεαστεί σε κάποιο βαθμό από τα τρία ματς σε μια εβδομάδα. Η Μποέμιανς δείχνει πως άρχισε να παίρνει μπρος και εντός και τα εκτός έδρας ήταν το φόρτε της στο πρώτο μισό. Την αδικούν οι αποδόσεις, θα πάω στο καρφί διπλό στο 2,80.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Ζιλ Βιθέντε-Αρούκα.

Η Ζιλ Βιθέντε έκανε πισωγύρισμα με την ήττα από την Πάσος, όμως εντός έδρας κάπως βελτιώνεται (δύο σερί νίκες εντός). Η Αρούκα αφήνει πίσω της τα δύσκολα παιχνίδια με τους μεγάλους που έφεραν και δύο ήττες και θα ψάξει την αντίδραση. Εχει ποιοτικό ρόστερ η φιλοξενούμενη και εκτός έδρας σκοράρει με συνέπεια. Δεν έχει λογική ο φαβοριτισμός της Ζιλ Βιθέντε, πάμε στα δεξιά στο Χ2 του 1,62.

Τσέχικη δυάδα

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ 2+Over 1,74

ΜΠΡΝΟ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 2+Οver 2,11

Μονό τσέχικο

ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 2 2,80

Πορτογαλική δυάδα

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ 2 DNB 1,92

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΑΡΟΥΚΑ Χ2 1,62

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.