Χαριζακλής: Mε το κίνητρο των «γκαλάκτικος»

Πέτρος Χαριζακλής24 Απριλίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Τελευταίο του Απρίλη και ακόμη απορώ πόσο γρήγορα πέρασε αυτός ο μήνας. Την περασμένη εβδομάδα δεν τα πήγαμε καλά, μόνο η Χάρτμπεργκ μας δικαίωσε. Μεσοβδόμαδα είχε εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετά πρωταθλήματα και περιμένω ένα περίεργο σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε τι έχω επιλέξει.

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα Τσεχίας, όπου η Μπουντεγιόβιτσε υποδέχεται τη Γιάμπλονετς.

Η Μπουντεγιόβιτσε είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει« οριστικά την παραμονή της όμως «αυτοκτόνησε» κόντρα στην Ολομουτς (2-2). Είναι ντεφορμέ με δέκα ματς χωρίς νίκη. Το +12 από τη ζώνη του υποβιβασμού ωστόσο της δίνει μια ασφάλεια. Η Γιάμπλονετς είναι σε εξαιρετική κατάσταση με οκτώ ματς αήττητη στο πρωτάθλημα και θέλει να παραμείνει στην 2η θέση. Το πρόγραμμά της είναι ευνοϊκό ενώ είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Πάμε με το κίνητρο των «γκαλάκτικος» στο διπλό του 1,87.

Συνεχίζουμε στην Γ Γερμανίας, όπου η ιστορική Καϊζερσλάουτερν υποδέχεται την Ουντερχάκινγκ.

Η Λάουτερν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αφού είναι πέντε αγώνες αήττητη και μετράει πέντε σερί g/g. Παλεύει για τη σωτηρία της και το πρόγραμμά της είναι στα μέτρα της. Εντός έδρας η Καϊζερσλάουτερν είναι αήττητη εδώ και τρεις μήνες (πέντε ματς). Η Χάκινγκ από την άλλη, φαίνεται πως θα επιστρέψει στην 4η κατηγορία μετά από τρεις σεζόν στην 3η κατηγορία. Είναι ουραγός και στο -7 από την Μπάγερν Μονάχου Β δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Πάμε με την φόρμα και τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» που με νίκη φτάνουν ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην παραμονή. Ο άσος στο 1,80.

Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας, όπου έχουμε τοπικό ντέρμπι στη Βουδαπέστη μεταξύ Ουίπεστ και ΜΤΚ.

Αγωνίζονται οι δύο πιο επιτυχημένες ομάδες, μετά τη Φερεντσβάρος. Η Ουίπεστ του Μίκαελ Ενινγκ, έχασε από τη Φερεντσβάρος αλλά είναι σε καλή κατάσταση τελευταία καθώς έχει ανέβει αγωνιστικά και έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Εντός έδρας μετράει τέσσερις σερί νίκες χωρίς να έχει δεχθεί γκολ και θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σε δέκα μέρες στον τελικό. Η ΜΤΚ είναι σαφώς πιο ντεφορμέ με πέντε ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εκτός έδρας έχει να κερδίσει δύο μήνες. Θα στηρίξω την Ουίπεστ που είναι σε καλύτερη ψυχολογία. Ο άσος στο 2,50.

Τέλος, κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Λουγκάνο-Σερβέτ από το πρωτάθλημα Ελβετίας.

Η γηπεδούχος Λουγκάνο μεσοβδόμαδα κέρδισε τη Σεν Γκάλεν και έπιασε την Βασιλεία στην 2η θέση. Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατή έχοντας κερδίσει φέτος δύο φορές Βασιλεία, Σεν Γκάλεν. Η έξοδος στην Ευρώπη περνάει από το ματς με τη Σερβέτ που είναι δύο βαθμούς πίσω της. Η φιλοξενούμενη έχασε μεσοβδόμαδα από την ουραγό Σιόν με 3-5 και στα δύο τελευταία παιχνίδια της έχει δεχθεί 10 γκολ. Μάλλον το μυαλό της είναι περισσότερο στο Κύπελλο. Η παράδοση δεν είναι με το μέρος της Σερβέτ καθώς έχει να κερδίσει στην έδρα της Λουγκάνο από το 2011. Ο άσος δεν θα έπρεπε να προσφέρεται ως αουτσάιντερ και τον αγοράζω στο 2,82.


Δυάδα Σαββάτου

ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ   2    1,87

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΟΥΝΤΕΡΧΑΚΙΝΓΚ 1    1,80

Μονό Σαββάτου

ΟΥΙΠΕΣΤ – ΜΤΚ 1     2,50

Μονό Κυριακής

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΣΕΡΒΕΤ 1     2,82

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.