Χαριζακλής: Με τη φόρμα στη Βιέννη

Πέτρος Χαριζακλής02 Απριλίου 2022

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Μπήκαμε και στον Απρίλη και αισίως στο τελευταίο κομμάτι των πρωταθλημάτων. Αλλα έχουν κάποιες αγωνιστικές στην κανονική διάρκεια και άλλα έχουν μπει ήδη στα πλέι οφ. Η μοναδική διακοπή των εθνικών ομάδων στο δεύτερο μισό της σεζόν αποτελεί παρελθόν και πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

Ξεκίνημα από την Αυστρία, όπου στη Βιέννη η Αούστρια υποδέχεται την Κλάγκενφουρτ.

Σε εξαιρετική κατάσταση η γηπεδούχος, προέρχεται από καλή εμφάνιση και βαθμό στο ντέρμπι της Βιέννης. Είχε 11 διεθνείς να λείπουν, γεγονός που ίσως βγάλει κούραση αλλά παράλληλα θα έχουν και καλή ψυχολογία. Η Κλάγκενφουρτ από την άλλη, τα πηγαίνει άσχημα στα πλέι οφ με την αμυντική της γραμμή να είναι ευάλωτη. Ο βασικός της στόχος, η παραμονή, επετεύχθη και τώρα παίζει χωρίς άγχος. Μαθηματικά προλαβαίνει να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς και εκτός έδρας αν θέλει να το πετύχει. Η Αούστρια Βιέννης ήταν σε καλύτερο μομέντουμ πριν τη διακοπή, είναι αήττητη εντός στο 2022 και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην χωρίς άγχος Αούστρια Κλάγκενφουρτ. Χαμηλά ο άσος, νοστιμίζει με τα πολλά τέρματα (1+Over) στο 2,25.

Μεταφερόμαστε στην Τσεχία, όπου η Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε υποδέχεται την Ζλιν.

Η γηπεδούχος παραμένει ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ και μπορεί να κάνει την έκπληξη. Βέβαια και στο μεσαίο γκρουπ να παραμείνει δεν θα την χαλάσει γιατί θα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Είναι πολύ δυνατή εντός και κόντρα στην Ζλιν δεν αντιμετωπίζει απουσίες. Η φιλοξενούμενη βασίζεται κυρίως στην έδρα της για να πάρει βαθμούς, έχει μια καλή απόσταση από τις θέσεις των μπαράζ αλλά ακόμη δεν έχει ξεμπερδέψει. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμοί, όμως η Μπουντεγιόβιτσε είναι εξαιρετική εντός έδρας και η Ζλιν κάκιστη μακριά από τη δική της έδρα. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στο συγκεκριμένο ζευγάρι στο 1,92.

Παραμένουμε στην Τσεχία και πάμε σε ένα εξάποντο παιχνίδι μεταξύ Παρντούμπιτσε και Γιάμπλονετς.

Σε τραγική κατάσταση μέσα στο 2022 η γηπεδούχος, αγνοεί τη λέξη νίκη εδώ και 7 αγώνες. Μάλιστα στο τελευταίο κομμάτι πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων έδειξε σημάδια κατάρρευσης καθώς δέχθηκε 18 γκολ σε 5 παιχνίδια, με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία σε αυτά. Και η Γιάμπλονετς όμως δεν τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Μετράει μόλις μία νίκη στο 2022, έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο και το μόνο που της έμεινε είναι να σώσει την κατηγορία. Παραμένει σκληροτράχηλη εντός, κακή εκτός. Στο τελευταίο της παιχνίδι παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Πλζεν, έχοντας και την τύχη με το μέρος της. Σε τραγική κατάσταση η Παρντούμπιτσε που φέτος δείχνει να μην μπορεί να κερδίσει εντός. Η Γιάμπλονετς τελευταία δείχνει να έχει επιθετικό πρόβλημα ενώ τα εκτός έδρας δεν είναι το φόρτε της. Νομίζω θα πάρουν από ένα βαθμό.

Δυάδα ΣK

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ 1+Over   2,25

ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΖΛΙΝ 1   1,92

Μονό Κυριακής

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ X   3,38

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.