Χαριζακλής: Με τη φόρμα και το αήττητο

Πέτρος Χαριζακλής11 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Η τελευταία στήλη πήγε καλούτσικα αφού η μια δυάδα πέρασε και έφερε κάποιο κέρδος, ωστόσο η μεγάλη ατυχία ήταν που δεν πέρασε το G/G του Ερυθρού Αστέρα. Πάμε να δούμε όμως τι έχουμε επιλέξει από αυτή την εβδομάδα.

Ξεκίνημα με το Παρντούμπιτσε-Μπάνικ Οστράβα από το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Η γηπεδούχος έκανε την έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής, κερδίζοντας με 3-2 στην έδρα της Μλάντα. Εκανε εξαιρετικό πρώτο εικοσάλεπτο, έχοντας πετύχει τρία γκολ και στη συνέχεια διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα. Τελευταία δείχνει να παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός. Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για τη Μπάνικ, 4-1 τη Μπουντεγιόβιτσε, με μεστή εμφάνιση. Είναι αήττητη εδώ και έξι ματς, χωρίς ήττα από τον Αύγουστο εκτός έδρας. Ναι, η Παρντούμπιτσε έχει ανοίξει τον ρυθμό των αγώνων της, ωστόσο η Μπάνικ είναι πιο σοβαρή ομάδα και το έχει αποδείξει. Αγοράζουμε το διπλό σε απόδοση 1,83.

Συνεχίζουμε λίγο πιο δίπλα, στη Σλοβακία, όπου η Τρέντσιν υποδέχεται τη Ζίλινα.

Η Τρέντσιν δεν είναι σε καλή κατάσταση προερχόμενη από τρεις σερί ήττες, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά φέτος. Αυτό έφερε την παραίτηση του προπονητή Χλίνκα που βρισκόταν από τον Ιούλιο στον πάγκο της και στο ματς με τη Ζίλινα θα πάει με υπηρεσιακό τον βοηθό του. Η Ζίλινα από την άλλη, προέρχεται από ήττα από τη Σπαρτάκ Τρνάβα, την οποία δεν άξιζε. Είχε προηγηθεί ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων και το παιχνίδι κόντρα στη Τρέντσιν είναι κομβικό βάση προγράμματος για να παραμείνει εντός πλέι οφ. Επειδή όμως η Ζίλινα δεν θα χαλαστεί από την ισοπαλία αν προκύψει, πάω στα δεξιά με την απαραίτητη κάλυψη (2 DNB) σε απόδοση 1,80.

Μεταφερόμαστε στην Αυστρία, όπου η Ριντ υποδέχεται την Αλταχ.

Το σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα έλαβε τέλος για τη Ριντ, χάνοντας με 1-0 από την Λίντσερ. Επαιζε από το 3’ με δέκα παίκτες. Τιμωρημένος ο Γιόβισιτς (στόπερ, 8/0). Είναι αήττητη στα 13 τελευταία εντός (7 νίκες, 6 ισοπαλίες). Αντιθέτως, η Αλταχ παραμένει σε ελεύθερη πτώση και η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Πέντε συνεχόμενες ήττες χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Η Ριντ έχει χτίσει την πορεία της στα εντός έδρας παιχνίδια της και η ακίνδυνη Αλταχ δεν μπορεί να της βάλει εμπόδιο. Καλοπληρωμένος ο άσος στο 2,05 για τη συνέχιση του αήττητου της Ριντ.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Λωζάνη-Ζυρίχη.

Η γηπεδούχος προέρχεται από τυχερή ισοπαλία στην έδρα της Βασιλείας, σκοράροντας στο 92’ με πέναλτι. Εδώ και 11 ματς στο πρωτάθλημα, φέρνει διαφορετικό αποτέλεσμα. Εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο την Γκρασχόπερς, τον Οκτώβριο. Η Ζυρίχη βρίσκεται σε τρομερή φόρμα με τέσσερις διαδοχικές νίκες και οκτώ σερί ματς χωρίς ήττα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και καμιά φορά όταν χρειάζεται, κυρίως εκτός έδρας, γίνεται και κυνική. Το διπλό της προσφέρεται στο εξαιρετικό 2,10 και δεν θα χάσω την ευκαιρία να το αγοράσω.


Τσεχοσλοβάκικη δυάδα

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 2   1,83

ΤΡΕΝΤΣΙΝ – ΖΙΛΙΝΑ 2 DNΒ   1,80

Αυστροελβετική δυάδα

ΡΙΝΤ – ΑΛΤΑΧ 1   2,05

ΛΩΖΑΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ 2    2,10

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.