Χαριζακλής: Με μπροστάρη τον Λουκάκου

Πέτρος Χαριζακλής12 Ιουνίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό Euro να έχουμε. Η στήλη των πρωταθλημάτων ολοκληρώθηκε και τώρα περνάμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που όλοι τόσο περιμέναμε εδώ και ένα χρόνο. Μια διοργάνωση που θα δώσει χαρά στους ποδοσφαιρόφιλους, θα δώσουμε κόσμο στα γήπεδα ξανά και ελπίζουμε πως θα είναι προάγγελος της επιστροφής στην κανονικότητα. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει από τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής.

Ξεκίνημα από το πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ Ουαλίας και Ελβετίας.

Δεύτερη διαδοχική συμμετοχή σε τελική φάση Euro για την Ουαλία. Τερμάτισε 2η στα προκριματικά, πλέον στον πάγκο της είναι ο Πέιτζ μετά τα δικαστικά προβλήματα του Ράιαν Γκιγκς. Στα φιλικά δεν ήταν τόσο καλή, πολλά θα εξαρτηθούν από την εικόνα των Ράμσεϊ και Μπέιλ. Η Ελβετία θέλει να φτάσει ξανά στα νοκ-άουτ όπως έκανε στο 2016. Εδειξε στα φιλικά πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί. Το διπλό πληρώνει 2,20.

Συνεχίζουμε στα ματς του Σαββάτου, πάμε όμως στον 2ο όμιλο για το Βέλγιο-Ρωσία.

Οι τυπικά γηπεδούχοι (το ματς διεξάγεται στη Ρωσία) είναι μια ομάδα που θέλει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά. Με μπροστάρη του Λουκάκου που προέρχεται από τρομερή χρονιά με την Ιντερ, θέλει να περάσει αρχικά ως πρώτη από τον όμιλο. Η Ρωσία μπορεί να παίζει εντός όπως στο Μουντιάλ, ωστόσο δεν είναι η μόνη διοργανώτρια αυτή τη φορά. Το Βέλγιο έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο, με το combo (under 4,5) αγοράζουμε καλύτερη απόδοση (1,93).

Περνάμε στα παιχνίδια της Κυριακής, όπου η Σκωτία υποδέχεται την Τσεχία.

Οι Σκωτσέζοι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας (το παιχνίδι διεξάγεται στη Γλασκώβη) αλλά επιστρέφουν σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 23 χρόνια. Οι Τσέχοι έχουν ένα δυνατό σύνολο, ποιότητα από τη μέση και μπροστά αλλά στο φιλικό με την Ιταλία έδειξαν τις αμυντικές αδυναμίες τους. Γενικότερα είναι μια ομάδα που σπανίως φέρνει ισοπαλίες (μόλις μια στα 40 τελευταία ματς). Να σκοράρουν από ένα γκολ μπορούν ο δύο ομάδες και το g/g πληρώνει 2,05.

Το βράδυ της Κυριακής η Ολλανδία υποδέχεται την Ουκρανία.

Οι «οράνιε» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τον όμιλο και να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην ομάδα που μπορεί να τους ανταγωνιστεί για την πρωτιά. Μεγάλη η απώλεια του Φαν Ντάικ, ωστόσο μπροστά υπάρχει πληρότητα. Η Ουκρανία είναι σκληροτράχηλη και οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από το εγχώριο πρωτάθλημα. Προβάδισμα στο φαβορί, με combo (under 4,5) πληρώνει καλύτερα ο άσος (1,78).

Τέλος, κλείνουμε την πρώτη στήλη με το παιχνίδι της Τρίτης μεταξύ Ουγγαρίας και Πορτογαλίας.

Οι Ούγγροι είναι άτυχοι που κληρώθηκαν στον όμιλο του θανάτου. Και η συμμετοχή καλή είναι σε τέτοιον όμιλο. Η ομάδα του Σάντος θέλει να υπερασπιστεί το στέμμα της και όπως όλοι γνωρίζουμε καλά θα κοιτάξει πρώτα την άμυνα. Με αυτό το σκεπτικό, να κερδίσει με χαμηλό σκορ (2+Under 3,5) πληρώνει μια χαρά (1,95).

Δυάδα 1ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/6 16.00 ΟΥΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ 2 2,20

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/6 16.00 ΣΚΩΤΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ G/G 2,05

Τριάδα 1ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/6 22.00 ΒΕΛΓΙΟ – ΡΩΣΙΑ 1+Under 4,5 1,93

ΚΥΡΙΑΚΉ 13/6 22.00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1+Under 4,5 1,78

ΤΡΙΤΗ 15/6 19.00 ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2+Under 3,5 1,95

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.