Χαριζακλής: Με γκολ και Σικ-άτη Τσεχία

Πέτρος Χαριζακλής03 Ιουλίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε.  Καλό μήνα εύχομαι σε όλους και πλησιάζουμε σιγά σιγά προς το τέλος του Euro. Χθες είχαμε τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών, σήμερα έχουμε τα δύο που έχουν τα περισσότερα αουτσάιντερ. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Τσεχία-Δανία που διεξάγεται στο Μπακού.

Για τις δύο ομάδες είναι έκπληξη που έφτασαν μέχρι εδώ. Οι Τσέχοι έφτασαν στους 8 έχοντας αποκλείσει τους Ολλανδούς, παίζοντας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον αντίπαλό τους. Ο Σικ τους οδηγεί εκ του ασφαλούς και μάλιστα το παιχνίδι θυμίζει εποχές του 2004, αφού οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν και πάλι στα προημιτελικά με νικητές τους Τσέχους με 3-0. Προφανώς οι ομάδες από τότε έχουν αλλάξει. Οι Τσέχοι δεν αλλάζουν το 4-2-3-1, οι Δανοί όμως φαίνονται να παίζουν και για τον Ερισκεν. Ο προπονητής των Δανών έχει αρκετές εναλλακτικές και τις έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο από ό,τι ο Τσέχος τις δικές του. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν πατήσει το γκάζι στα δύο τελευταία παιχνίδια, με δύο τεσσάρες, και δείχνουν να εκμεταλλεύονται το ρόστερ τους στο έπακρο. Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι, μεταξύ under και over το βλέπω το παιχνίδι. Επιλογή μου το 2-3 γκολ σε απόδοση 2,01.

Η δεύτερη επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορά σκόρερ. Ο Πάτρικ Σικ έχει πετύχει 4 τέρματα και σε περίπτωση που σκοράρει η Τσεχία, έχει τον πρώτο λόγο. Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι πληρώνει 3,80 και θα το επιλέξω.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το Ουκρανία-Αγγλία.

Εδώ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι Αγγλοι. Η εικόνα όμως των «I’m coming home» εμένα δεν με έχει πείσει για να δίνονται φαβορί του 1,47. Το γεγονός πως θα παίξει στη Ρώμη ίσως αποβάλλει το άγχος της ομάδας του Σαουθγκέιτ. Προφανώς η Ουκρανία δεν είναι καμία εύκολη ομάδα, ο Σεφτένσκο έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο που πάει τα παιχνίδια σε πιο χαμηλό τέμπο. Οι Αγγλοι μετράνε 4/4 under μέχρι στιγμής στο Euro και στο 1,75 το προτιμώ από το 1,47 του διπλού.

Δυάδα με γκολ

ΤΣΕΧΙΑ – ΔΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,01

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Under 1,75

Μονό

ΤΣΕΧΙΑ – ΔΑΝΙΑ Anytime Scorer Σικ 3,80

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.