Χαριζακλής: Με φόρα η Μπάνικ

Πέτρος Χαριζακλής11 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Τα πήγαμε αρκετά καλά στην τελευταία στήλη, καθώς πέρασαν τρεις επιλογές και είχαμε και μία επιστροφή. Κυρίως το διπλό της Μποέμιανς έδωσε κέρδος. Επιστροφή στις επάλξεις και για τη Σλοβακία μετά από τρεις μήνες, ωστόσο αυτή την εβδομάδα δεν θα ασχοληθώ μαζί της. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει.

Ξεκινάμε από το Μπάνικ Οστράβα-Γιάμπλονετς στην Τσεχία.

Με μία τρομερά αποτελεσματική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπάνικ πήρε το πρώτο της διπλό στη σεζόν σκορπίζοντας με 5-0 την Τέπλιτσε. Μόνο over μετράει στα 9 φετινά εντός της. Η Γιάμπλονετς προσπάθησε να αντιδράσει μετά τον διασυρμό από τη Σλάβια, όμως το κατάφερε κατά το ήμισυ. Παραχώρησε 2-2 στη Ζλιν, αν και έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Η Μπάνικ «ξεμπούκωσε» και εντός έδρας είναι πολύ δυνατή. Η Γιάμπλονετς έδειξε πως σκοράρει πιο εύκολα μετά την επανέναρξη, αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι χειροπιαστό. Ηθελα πιο πάνω τον άσο για να τον αγοράσω σκέτο, τον επιλέγω με το μικρότερο δυνατό combo (1+Over 1,5) στο 2,21.

Συνεχίζουμε στην Πορτογαλία, για το Αρούκα-Σάντα Κλάρα.

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες, η Αρούκα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Απέσπασε 1-1 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε και βάση απόδοσης, πήρε κάτι παραπάνω από αυτό που άξιζε. Εχει δύο επιστροφές βασικών. Από την άλλη, φαίνεται να υπάρχει ζωή στον πλανήτη Σάντα Κλάρα! Μετά από συνεχόμενες αγωνιστικές που η κατηφόρα δεν είχε τελειωμό, η νησιώτισσα παραχώρησε 2-2 στην Μποαβίστα πήρε ψυχολογία κυρίως λόγω εμφάνισης. Ωστόσο, παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα και για δέκατο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Η Αρούκα ψάχνει μια νίκη μετά από τρεις εβδομάδες που θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης. Η Σάντα Κλάρα μακριά από την έδρα είναι απογοητευτική έχοντας πετύχει μόλις τρία γκολ σε εννέα αγώνες. Η γηπεδούχος έχει σπάσει τον τσαμπουκά της Σάντα Κλάρα με δύο νίκες φέτος εκτός, ήρθε η ώρα να την νικήσει και εντός. Ο άσος καλοπληρώνει στο 2,12.

Mεταφερόμαστε στη Σερβία και στους αγώνες της Κυριακής. Ξεκίνημα από το Γιαβόρ-Σπαρτάκ Σουμπότιτσα.

Σημαντική νίκη της Γιαβόρ κόντρα σε ανταγωνίστρια της παραμονής την προηγούμενη αγωνιστική, με επαγγελματική εμφάνιση. Εντός πάντα βελτιώνεται, αν και έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά ματς στην έδρα της. Η Σπαρτάκ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά δεν πήρε κάτι από το ματς με την Τσουκαρίτσκι. Εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις δύο γκολ σε 10 ματς και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Προβάδισμα στον καλοπληρωμένο άσο (2,27) της Γιαβόρ.

Το δεύτερο παιχνίδι από το σέρβικο πρωτάθλημα είναι το Νόβι Παζάρ-Ραντνίτσκι Νις.

Η Νόβι Παζάρ πήρε μια τεράστια νίκη κόντρα σε μια σπουδαία αντίπαλο (Μπάτσκα Τόπολα) και μάλιστα με καλή εμφάνιση. Εντός είναι πάντα δυνατή και έχει λυγίσει δυνατότερες αντιπάλους, θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης. Η Ραντνίτσκι Νις πήρε επαγγελματική νίκη, ανάσανε στη μάχη της παραμονής ενώ παρέμεινε ζωντανή στο κόλπο των πλέι οφ. Μακριά από το «Τσάιρ» όμως δεν είναι καθόλου καλή. Πάμε τη δυνατή έδρα της Νόβι Παζάρ, ο άσος πλησιάζει στις δύο μονάδες (1,98).

Δυάδα Σαββάτου

ΑΡΟΥΚΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ 1 2,12

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1+Over 1,5 2,21

Δυάδα Κυριακής

ΓΙΑΒΟΡ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣΑ 1 2,27

ΝΟΒΙ ΠΑΖΑΡ – ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ ΝΙΣ 1 1,98

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.