Χαριζακλής: Με φόρα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Πέτρος Χαριζακλής27 Αυγούστου 2022

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Το τελευταίο του Αυγούστου και μόλις τελείωσαν τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μπήκαμε και εμείς στο φετινό Metrobet όπου θα τα λέμε και φέτος με τη στήλη Value Bet. Ελπίζω να περάσατε καλά το καλοκαίρι, να ξεκουραστήκατε καθώς φέτος θα βαρεθούμε να βλέπουμε μπάλα, σε μια χρονιά ιδιαίτερη με το Μουντιάλ να παίζεται μέσα στη σεζόν. Αυτά για εισαγωγή, πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει στην πρώτη στήλη της σεζόν.

Ξεκινάμε από το Σάββατο και το Μπουντεγιόβιτσε-Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία.

Το παλεύει η γηπεδούχος που προέρχεται από ισοπαλία στο «Γιου Νίσι» κόντρα στη Λίμπερετς. Δεν έχει βρει την απαιτούμενη σταθερότητα μέχρι στιγμής. Η Πλζεν τα κατάφερε περίφημα με την Καραμπάχ μεσοβδόμαδα και κέρδισε με 2-1 με ανατροπή και έτσι εξασφάλισε την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τέταρτη φορά στην ιστορία της. Ερχεται με φόρα και έχει εξαιρετική παράδοση. Το διπλό έχει αξία στο 1,90.

Το επόμενο παιχνίδι έρχεται από τη Σλοβακία μεταξύ Λιπτόφσκι Μίκουλας και Ποντμπρέζοβα.

Γειτονική μάχη, με τη Λιπτόφσκι Μίκουλας να παίζει στο ουδέτερο Πόπραντ. Στο πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη ακόμη. Μεσοβδόμαδα κέρδισε μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας στο Κύπελλο εκτός. Η Ποντμπρέζοβα είναι η ομάδα-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Εχει κερδίσει στην πρεμιέρα την πρωταθλήτρια Σλόβαν και είναι αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές. Δείχνει αρκετά συμπαγής και όταν δεν μπορεί να κερδίσει, προσπαθεί να μην χάσει. Θα αγοράσω το 2 DNB στο 1,80.

Μετακομίζουμε στην Πορτογαλία, για την οποία θα τα λέμε πιο συχνά φέτος. Θα εστιάσουμε στο Μποαβίστα-Μπενφίκα.

Η γηπεδούχος στις δύο πρώτες αγωνιστικές πήρε ισάριθμες νίκες αν και είχε θέμα με τις μεταγραφές της. Όταν δηλώθηκαν αυτές, έχασε από την Κάσα Πία. Δύσκολο το έργο της κόντρα στη Μπενφίκα, τα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους με γηπεδούχο την Μποαβίστα ήταν Over. Η φιλοξενούμενη ξεκίνησε τη χρονιά με σπασμένα τα φρένα (6 νίκες σε 6 επίσημα) και μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας που αποτυπώνεται στο σετ, με το over νοστιμίζει στο δίφραγκο το διπλό.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία, για το Λίντσερ-Αλταχ.

Σε τρομερή κατάσταση η ομάδα του Κουλούρη που φιγουράρει στην κορυφή με 13 βαθμούς σε 5 ματς. Προέρχεται από σπουδαίο διπλό μέσα στο Γκρατς (1-0 την Στουρμ), έχει ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ της. Η Αλταχ με τον Κλόζε στον πάγκο παλεύει όλα τα παιχνίδια της, όμως δείχνει αμυντικό πρόβλημα καθώς όλα έχουν έρθει over. Δύσκολα μπορεί να κάνει ζημιά στη Λίντσερ, ίσως να βρει ένα γκολ. Δικαιολογημένα χαμηλά ο άσος, πληρώνει καλύτερα (1,92) μαζί με το over.

Τέλος, από το πρόγραμμα της Κυριακής, θα ασχοληθούμε και με το Ραπίντ Βιέννης-Στουρμ Γκρατς.

Η Ραπίντ δεν είναι σε καλή κατάσταση, την Πέμπτη έπαθε το κάζο της χρονιάς με τον αποκλεισμό από τη Βαντούζ και δεν θα συνεχίσει σε ευρωπαϊκό όμιλο, γεγονός που είναι κακό για τα οικονομικά της ενώ θα επηρεάσει και την ψυχολογία της. Η Στουρμ προέρχεται από την πρώτη ήττα της εντός συνόρων. Η ομάδα του Ιλτσερ όμως είναι ξεκούραστη καθώς είχε εξασφαλίσει την είσοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να εκμεταλλευτεί την κούραση της Ραπίντ. Σε εξαιρετική απόδοση (2,42) το διπλό.

Δυάδα Σαββάτου

ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 2 1,90

ΛΙΠΤΟΦΣΚΙ ΜΙΚΟΥΛΑΣ – ΠΟΝΤΜΠΡΕΖΟΒΑ 2 DNB 1,80

Δυάδα combo

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2+Over 2,00

ΛΙΝΤΣΕΡ – ΑΛΤΑΧ 1+Over 1,92

Μονό Κυριακής

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 2 2,42

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.