Χαριζακλής: Κυνική και με παράδοση

Πέτρος Χαριζακλής09 Απριλίου 2022

Kαλό μεσημέρι σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Την περασμένη εβδομάδα πέρασε μόνο η ισοπαλία στο Παρντούμπιτσε-Γιάμπλονετς της Κυριακής, όμως η υψηλή απόδοση ήταν αρκετή για να μας δώσει κέρδος στη στήλη. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει γι’ αυτό το σαββατοκύριακο.

Ξεκίνημα με το πρωτάθλημα Τσεχίας, με το Σίγμα Ολομουτς-Βικτόρια Πλζεν.

Από ήττα προέρχεται η Ολομουτς που σταμάτησε το σερί τεσσάρων αγώνων της. Με τρία παιχνίδια να απομένουν και έχοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα, δύσκολα θα καταφέρει να μπει στην εξάδα. Εντός έδρας είναι αρκετά ισχυρή. Η Πλζεν κατάφερε τουλάχιστον να μην χάσει στο ντέρμπι και παραμένει πάνω από τη Σλάβια. Εκτός έδρας είναι κυνική, όλα τα διπλά της είναι στο όριο (πέντε 0-1 σκορ και τρία 1-2). Εχει και καλή παράδοση στο «Αντρούβ Στάντιον» και το διπλό στο 2,20 καλοπληρώνει.

Μεταφερόμαστε στην Αυστρία και στα πλέι άουτ, για το Ριντ-Χάρτμπεργκ.

Η γηπεδούχος επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα στο ντέρμπι με τη Λίντσερ. Αφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα στα πλέι άουτ και βρίσκεται στην κορυφή της διαδικασίας. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, μόνο από την Αλταχ έχει χάσει, και θέλει να χτίσει ένα σερί. Η Χάρτμπεργκ έχασε από την Βάτενς ξανά και πλέον συμπλήρωσε εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη. Μάλιστα με τον νέο προπονητή έχει βελτιώσει την άμυνά της, αλλά δεν έχει σκοράρει κιόλας. Τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν τον μήνα Φεβρουάριο. Καλοπληρωμένος άσος στο 2,10 για τη Ριντ.

Επιστρέφουμε στην Τσεχία και πάμε στην δεύτερη κατηγορία, για το Βικτόρια Ζισκόφ-Μπρνο.

Η Ζισκόφ είναι σε κακό χάλι και στο 2022, μετρώντας μόλις ένα βαθμό σε πέντε ματς. Γενικότερα έχει να κερδίσει 17 ολόκληρους αγώνες. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -12 από τις θέσεις εκτός επικίνδυνης ζώνης. Δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία, μάλλον περιμένει την οριστική επιβεβαίωση. Από την άλλη, η Μπρνο είναι σε εξαιρετική φόρμα με τέσσερις νίκες σε πέντε ματς στο 2022 και έχει απόσταση εννέα βαθμών από την δεύτερη θέση. Κάθε νίκη που κάνει την οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή στην πρώτη κατηγορία. Πάμε με την Μπρνο που έχει τα περισσότερα διπλά της κατηγορίας (8), εξαιρετικό το διπλό στο 1,75 κανονικά θα έπρεπε να πληρώνει 1,35.

Πάμε στην Ελβετία, για το Σερβέτ-Ζυρίχη.

Από τεσσάρα από την ουραγό Λωζάνη προέρχεται η Σερβέτ, που ναι μεν είναι δυνατή εντός αλλά τελευταία δεν εμπνέει σταθερότητα. Είναι αήττητη στα έξι τελευταία εντός, συγκυριακά η τελευταία εντός έδρας ήττα της χρονολογείται τον Νοέμβριο, με 1-2 από την Ζυρίχη. Την σημερινή της αντίπαλο. Η πρωτοπόρος άφησε βαθμούς στο ντέρμπι με την Γκρασχόπερς, όμως η διαφορά 12 βαθμών από την δεύτερη θέση της δίνει μια ασφάλεια. Γι’ αυτό τον λόγο και από σεβασμό στην έδρα της Σερβέτ, θα πάω στα δεξιά με κάλυψη (2 DNB) στο 1,80.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Λουγκάνο-Σιόν.

Σε καλή φόρμα η Λουγκάνο με μόλις μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, διεκδικεί στα ίσια ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατή και φέτος έχει κερδίσει ήδη δύο φορές τη Σιόν. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από τρεις σερί ήττες αλλά βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας είναι κάκιστη, αγνοεί το τρίποντο εδώ και επτά παιχνίδια. Ο άσος είναι αρκετά τίμιος στο 1,80 και θα μπει στις επιλογές μου.

Δυάδα Σαββάτου

ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 2              2,20

ΡΙΝΤ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ 1  2,10

Τριάδα Κυριακής

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΖΙΣΚΟΦ – ΜΠΡΝΟ 2  1,75

ΣΕΡΒΕΤ – ΖΥΡΙΧΗ 2 DNB   1,80

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΣΙΟΝ 1  1,80

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.