Χαριζακλής: Κερδίζει και το σηκώνει για 3η σερί φορά

Πέτρος Χαριζακλής01 Μαΐου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλή Ανάσταση εύχομαι. Τις Αγιες αυτές ημέρες δεν σταματάμε να ασχολούμαστε με ποδόσφαιρο και στοίχημα αφού στην Ευρώπη, στα περισσότερα πρωταθλήματα έχουμε αγωνιστική δράση καθώς το Πάσχα των Καθολικών έχει περάσει. Στην Αυστρία δεν έχουμε αγωνιστική λόγω τελικού Κυπέλλου, όμως δεν υπάρχει αξία στοιχηματικά, γι΄αυτό και επέλεξα μια αμιγώς τσέχικη στήλη.

Ξεκινάμε από το Οπάβα-Μποέμιανς.

Η Οπάβα ουσιαστικά έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία αφού δέκα βαθμοί διαφορά σε πέντε παιχνίδια δύσκολα καλύπτονται. Είναι και σε κακή κατάσταση με έξι διαδοχικές ήττες. Η Μποέμιανς είναι στην καλύτερη φάση της από την αρχή της σεζόν με εννέα αγώνες αήττητη. Την προηγούμενη εβδομάδα σταμάτησε την Σλάβια και δεν της επέτρεψε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρότι αδιάφορη βαθμολογικά θα παίξει για τη νίκη, όπως έκανε και στα δύο προηγούμενα εκτός, για να τερματίσει στην καλύτερη δυνατή θέση. Το διπλό των «καγκουρό» πληρώνει 2,02 και το βάζω στις επιλογές μου.

Παραμένουμε στις επιλογές του Μ.Σαββάτου, όπου η Σλοβάτσκο υποδέχεται τη Μλάντα.

Παιχνίδι με βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες. Η Σλοβάτσκο έχει σχετικά βατό πρόγραμμα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει στην 4η θέση καθώς κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Μάλιστα είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη αφού η Πλζεν μείωσε τη διαφορά τους στους δύο βαθμούς έχοντας και ματς λιγότερο. Η Μλάντα έχει μια διαφορά έξι βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που μπορεί να πάρει βαθμούς. Ο άσος περίμενα να βρίσκεται στο 1.60-1.70, τώρα στο 2,05 θα τον αγοράσω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Την Κυριακή του Πάσχα, η Γιάμπλονετς υποδέχεται την Ολομουτς.

Η Γιάμπλονετς είναι σε εξαιρετική φόρμα (δέκα ματς αήττητη) και έχει όλα τα φόντα να πάρει την 2η θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να συμβεί αυτό δεν πρέπει να έχει απώλειες καθώς η Σπάρτα που την κυνηγάει έχει παιχνίδι λιγότερο. Η Ολομουτς έχει σωθεί, όμως είναι σκληροτράχηλη ομάδα και προέρχεται από απαιτητικό παιχνίδι με τη Σλάβια στο Κύπελλο όπου αποκλείστηκε. Ο άσος δικαιολογημένα χαμηλά, με over 1,5 νοστιμίζει στο 1,80.

Κλείνω τη σημερινή στήλη, με το Σλάβια Πράγας-Βικτόρια Πλζεν.

Η Σλάβια με νίκη θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος, αν και της αρκεί ο βαθμός, και θα είναι ιδανικό να το καταφέρει στην έδρα της αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιτραπεί η παρουσία 2000 θεατών. Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε και στο Κύπελλο, πλέον είναι στα ημιτελικά και οδεύει για το νταμπλ. Η Πλζεν χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς για να παραμείνει κοντά στην Σλοβάτσκο αλλά εκτός έδρας δεν είναι καλή φέτος. Ο άσος στο 1,91 με ικανοποιεί και θα τον επιλέξω.

Δυάδα Μ.Σαββάτου

ΟΠΑΒΑ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 2     2,02

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ 1                2,05

Δυάδα Κυριακή του Πάσχα

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ 1+Over 1,5    1,80

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 1     1,91

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.