Χαριζακλής: Κάνει το καθήκον της και περιμένει

Πέτρος Χαριζακλής22 Μαΐου 2021

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Τελευταίο για τα περισσότερα πρωταθλήματα, το ίδιο ισχύει και για την Αυστρία στα δικά μου λημέρια ενώ η Τσεχία τελειώνει το επόμενο. Την περασμένη εβδομάδα μας έλειψε η χημεία αφού πέρασαν 1/2 επιλογές από κάθε δυάδα. Συνεχίζουμε όμως προς την τελική ευθεία και πάμε να δούμε τα παιχνίδια που έχουμε επιλέξει.

Το πρώτο παιχνίδι είναι από την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Αυστρίας ανάμεσα στη ΒΑΚ Πέλετς και τη Στουρμ Γκρατς.

Η γηπεδούχος πήγε για δύο αποτελέσματα στην έδρα της Βάτενς, πήρε το 2-2 και εξασφάλισε την 5η θέση. Πλέον θέλει νίκη επί της Στουρμ και ταυτόχρονη ήττα της Λίντσερ στη Βιέννη για να πάρει την 4η θέση. Τιμωρημένος ο Μπαουμγκάρντνερ (στόπερ, 28/4). Η Στουρμ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και το εμφατικό 4-1 επί της Ραπίντ της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτό το αποτέλεσμα έχει εξασφαλίσει την 3η θέση γιατί έχει την ισοβαθμία με τη Λίντσερ ενώ για να βγει 2η χρειάζεται νίκη επί της ΒΑΚ και ταυτόχρονα «γκέλα» της Ραπίντ ή να καλύψει διαφορά πέντε τερμάτων που την χωρίζει από την ομάδα της Βιέννης. Η ΒΑΚ έχει εξασφαλίσει τη θέση στην Ευρώπη και εντός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Στουρμ είναι σε φόρμα και ξέρει πως πρέπει να κάνει το καθήκον της και να περιμένει. Το διπλό στο 2,13 μου αρέσει και το αγοράζω.

Συνεχίζουμε στην Τσεχία, όπου η Πρίμπραμ υποδέχεται την Παρντούμπιτσε.

Η Πρίμπραμ με την τεράστια νίκη επί της Γιάμπλονετς έκανε τους πάντες στην Τσεχία να μιλάνε για αυτήν αφού σταμάτησε το όνειρο της αντιπάλου της για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως παρά τη νίκη της, η Τέπλιτσε της άφησε απειροελάχιστες ελπίδες για παραμονή αφού η διαφορά είναι στους πέντε βαθμούς με δύο ματς να απομένουν. Η Παρντούμπιτσε ξαφνικά απέκτησε ελπίδες για να βγει στην Ευρώπη μετά τις διαδοχικές γκέλες από Πλζεν και Λίμπερετς και γενικά δεν χαρίζεται κόντρα σε καμία ομάδα. Το σετ στα μάτια μου είναι λάθος, ειδικά από τη στιγμή που όλα τα ματς είναι ίδια ώρα και μπορεί να κερδίζει η Τέπλιτσε, άρα να πέφτει μαθηματικά η Πρίμπραμ. Αγωνιστικά η Παρντούμπιτσε είναι καλύτερη ομάδα και το διπλό στο 2,98 έχει μεγάλη αξία.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Μπουντεγιόβιτσε-Σλοβάτσκο.

Η Μπουντεγιόβιτσε πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες, άφησε πίσω της το ντεφορμάρισμα και έχει σώσει την κατηγορία. Θέλει να δώσει μια καλή εμφάνιση στον κόσμο της στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Η Σλοβάτσκο έχει εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη και αυτό αποτελεί από μόνο του τεράστιο επίτευγμα για το βεληνεκές της. Δύσκολα μπορεί να απειληθεί από την Πλζεν για να πέσει στην 5η θέση, πιο πάνω δεν προλαβαίνει να πάει. Προβάδισμα στην καλύτερη ομάδα, που είναι η φιλοξενούμενη, με το διπλό να πληρώνει 2,04 καθώς η Σλοβάτσκο απαλλαγμένη από το άγχος περιμένω να παίξει όμορφα και να κερδίσει.

Δυάδα ΣΚ

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ   2               2,13

ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ   2    2,04

Μονό Κυριακής

ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ   2    2,98

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.