Χαριζακλής: Ισχυρή στο «Ντο Μπέσσα»

Πέτρος Χαριζακλής29 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Το τελευταίο του Ιανουαρίου και σιγά σιγά τώρα καταλαβαίνουμε πως έχουμε χειμώνα. Μαζί με τον χειμώνα έρχεται και η επιστροφή του τσέχικου πρωταθλήματος μετά από δύο και πλέον μήνες και έρχεται να προστεθεί στις ασχολίες μας με την Πορτογαλία. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει.

Ξεκινάμε από την Τσεχία και το Μλάντα Μπόλεσλαβ-Μπρνο.

Οι δύο ομάδες είχαν επιθετική τακτική πριν τη διακοπή και αυτό έδειξαν και στην προετοιμασία (2/3 over στα φιλικά η Μλάντα και 3/3 over στα φιλικά η Μπρνο). Η Μλάντα ενισχύθηκε στα μεταγραφικά και φέρνει αρκετά over εντός. Η Μπρνο δεν άλλαξε ως ομάδα και έχει τα περισσότερα Over (15/16) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Προφανώς υποψιασμένο το απλό over, θα ανεβάσω το line στο Over 3 ασιατικό στο εξαιρετικό 2,05.

Το επόμενο παιχνίδι που με απασχόλησε είναι το Σλάβια Πράγας-Γιάμπλονετς.

Η Σλάβια είναι αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας. Μετά την επανέναρξη θέλει να πιέσει την Πλζεν και να αρχίσει με το δεξί στο πρωτάθλημα, ειδικά εντός που δεν έχει απώλειες (8-0-0). Ενισχύθηκε μεταγραφικά, βελτιώθηκε αμυντικά στην προετοιμασία και είναι το φαβορί. Η Γιάμπλονετς έχει προβλήματα τραυματισμών, προσπάθησε στη χειμερινή προετοιμασία να διορθώσει το αμυντικό της πρόβλημα όμως το εμπόδιο της Σλάβια είναι μεγάλο. Φέτος εντός η Σλάβια έχει μόνο νίκες με over, οι έξι εξ αυτών είναι και over 3,5. Πάμε για άλλη μία, το combo (1+Over) πληρώνει 1,70.

Συνεχίζουμε στην Πορτογαλία, για το Κάσα Πία-Σάντα Κλάρα.

Η Κάσα Πία υπέστη ήττα με ανατροπή από τη Ζιλ Βιθέντε και μειώθηκε η διαφορά από τους διώκτες της. Άλλη μια φορά είχε δύο ήττες σερί στο φετινό πρωτάθλημα και αντέδρασε. Κάτι ανάλογο περιμένω και τώρα. Κόντρα σε μια Σάντα Κλάρα που έχασε με 0-3 από την Μπενφίκα και η κατηφόρα της δεν έχει τελειωμό. Δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Ο άσος κυκλοφορεί στο 2,05 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Μποαβίστα-Πορτιμονένσε.

Η Μποαβίστα προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Τσάβες, όμως έμεινε στο 1-1. Δεν «τελείωσε» το ματς όταν έπρεπε και δέχθηκε την ισοφάριση στο 88’. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός της και δεν θέλει άλλες απώλειες. Γενικότερα στο «Ντο Μπέσσα» είναι ισχυρή έχοντας χάσει μόνο από Πόρτο-Μπενφίκα φέτος. Η Πορτιμονένσε ανακοίνωσε 5 μεταγραφές, όμως δεν μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της από τη μία μέρα στην άλλη. Στο τελευταίο της παιχνίδι διασύρθηκε από την Αρούκα και μάλιστα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μέσα στο 2023 σε τρία παιχνίδια. Ο άσος της Μποαβίστα καλοπληρώνει στο 2,15 και τον αγοράζω.

Τσέχικη δυάδα

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΜΠΡΝΟ Over 3 AH 2,05

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1+Over 1,70

Πορτογαλική δυάδα

ΚΑΣΑ ΠΙΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ 1 2,05

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ 1 2,15

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.