Χαριζακλής: Η τρομερή φόρμα της Σλοβάτσκο και τα g/g της Τσουκαρίτσκι

Πέτρος Χαριζακλής30 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε, τελευταίο για τον μήνα Οκτώβριο. Η τελευταία στήλη έφερε κέρδος με 1/2 περασμένες δυάδες, πάμε να δούμε τι έχουμε σε αυτό το κουπόνι.

Ξεκινάμε από το Σίγμα Ολομουτς-Σλοβάτσκο, στο πρωτάθλημα Τσεχίας.

Η Ολομουτς θα δώσει το τρίτο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα, προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες χωρίς να έχει σκοράρει. Συμπλήρωσε κάρτες ο Γιεμέλκα (στόπερ, 10/0) και θα είναι σημαντική απουσία. Η Ολομουτς μετράει οκτώ goal/goal+over στα 11 τελευταία εντός έδρας. Η Σλοβάτσκο είναι σε τρομερή κατάσταση! Παίζει καταπληκτικά και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας μαζί με την Πλζεν. Κέρδισε με 1-0 την Μποέμιανς, φτάνοντας τις πέντε διαδοχικές νίκες της στο πρωτάθλημα και έξι σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκει δίχτυα σε εννιά διαδοχικές εξόδους της. Η Σλοβάτσκο είναι σε τρομερή φόρμα, είναι ξεκούραστη και μπορεί να σπάσει την κακή παράδοση στο «Αντρούβ Στάντιον». Το διπλό καλοπληρώνει στο 2,31.

Το δεύτερο παιχνίδι από το ίδιο πρωτάθλημα, είναι το Μλάντα Μπόλεσλαβ-Χράντετς Κράλοβε.

Οι δύο ομάδες χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο τη φετινή χρονιά, καθώς η Χράντετς φτιάχνει καινούριο γήπεδο και το δικό της δεν πληροί τις προδιαγραφές για να παίξει στην πρώτη κατηγορία. Οπότε το γνωρίζει και είναι αήττητη σε αυτό. Η Μλάντα προέρχεται από σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Πλζεν στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, αλλά δεν μπόρεσε να ξεκουράσει τους βασικούς της. Η Χράντετς το έκανε, ο κόουτς Κούμπεκ άλλαξε τα 9/11 της ενδεκάδας του αλλά πήρε σπουδαία πρόκριση επί της Μπάνικ εκτός έδρας, φτάνοντας σε τρεις συνεχόμενες νίκες. Για τα δεδομένα του αγώνα είναι χαμηλά ο άσος, πάμε στην κόντρα στο Χ2 του 2,25.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Παρτιζάν-Τσουκαρίτσκι από το πρωτάθλημα Σερβίας.

Η Παρτιζάν παραμένει σε τρομερή κατάσταση και αήττητη σε 14 ματς (13 νίκες, μία ισοπαλία) στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη έπαιξε εξ αναβολής αναμέτρηση και κέρδισε με 3-1 τη Μέταλατς. Τελευταία δείχνει κάποια κενά στην άμυνα και λογικά θα βγάλει μια κούραση. Την ερχόμενη Πέμπτη παίζει στο Βέλγιο με τη Γάνδη οπότε ίσως προφυλάξει και κάποιους παίκτες. Η Τσουκαρίτσκι προέρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λόζνιτσα (ομάδα 2ης κατηγορίας). Ο Ιλιτς έκανε 8 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος θέλοντας να ξεκουράσει τους βασικούς. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη εδώ και έξι αγώνες και μετράει πέντε σερί goal/goal. Το συγκεκριμένο στοίχημα (G/G) μου έκανε εντύπωση που κυκλοφορεί σε απόδοση 2,10 και θα μπει στις επιλογές μου.

Μονό Σαββάτου

ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ 2   2,31

Δυάδα Κυριακής

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ Χ2   2,25

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ G/G          2,10

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.