Χαριζακλής: Η ώρα του Λίο Μέσι

Πέτρος Χαριζακλής19 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Σταμάτησαν τα πρωταθλήματα για τον επόμενο μήνα και όλοι προετοιμαζόμαστε για το Μουντιάλ που θα ξεκινήσει αύριο (Κυριακή 20/11), για πρώτη φορά χειμώνα. Θα δούμε πως θα επηρεάσουν οι κλιματολογικές συνθήκες στο Κατάρ τους παίκτες και αν θα δούμε καλή μπαλίτσα επειδή δεν είναι τέλος της χρονιάς, όπως συνηθίζεται. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από τα μακροχρόνια στοιχήματα.

Από τον 3ο όμιλο είναι το πιο δυνατό μου μακροχρόνιο. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα του Μέσι. Η Αργεντινή διανύει εξαιρετική περίοδο, είναι 35 ματς αήττητη και έχει όλα τα φόντα να φτάσει στην κορυφή. Είναι έμπειρη ομάδα, η αμυντική γραμμή της δεν είναι και η πιο ποιοτική, ωστόσο από τη μέση και μπροστά είναι ομάδα του Σκαλόνι ξεχειλίζει από ποιότητα. Ο Μέσι τη φετινή χρονιά δείχνει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια για να έτοιμος στο Παγκόσμιο, είναι το μόνο τρόπαιο που του λείπει και ήρθε η ώρα να το κατακτήσει. Η κατάκτηση του τροπαίου πληρώνει 6,50.

Το δεύτερο μακροχρόνιο, αφορά πιο ειδικό στοίχημα. Η Σερβία θα προσπαθήσει για την υπέρβαση, που για την ίδια είναι να περάσει τον 7ο όμιλο. Λογικά με την Ελβετία θα παλέψει για τη 2η θέση, αφού η Βραζιλία είναι το φαβορί για την πρωτιά. Το ματς με τους Ελβετούς θα διεξαχθεί την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και η Σερβία έχει το ρόστερ για να τους κερδίσει και να περάσει στους «16». Θέλει να πάρει εκδίκηση από την Ελβετία καθώς πριν 4 χρόνια αυτή της πήρε την 2η θέση. Να προκριθεί η Σερβία από τον όμιλο πληρώνει 2.10.

Η τρίτη μου επιλογή αφορά την Πορτογαλία. Η ομάδα του Σάντος δεν έχει περάσει τη φάση των «16» σε τρία συνεχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα. Αυτή η ομάδα, που συνδυάζει την παλιά φουρνιά με τη νέα και έχει μπόλικο ταλέντο, μπορεί να πάει ένα βήμα παρακάτω. Αν υποθέσουμε πως θα περάσει τον όμιλο ως πρώτη και στους «16» θα αποφύγει τη Βραζιλία, έχει αρκετές πιθανότητες να φτάσει στα προημιτελικά. Εκεί τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν και να κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Ισπανίας, Γερμανίας ή Βελγίου. Τότε μπορεί να μην συνεχίσει και να αποκλειστεί στη φάση των προημιτελικών, σενάριο που πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 4.00 ως απόδοση.

Μακροχρόνια στοιχήματα

Μονό

Κατάκτηση Τροπαίου Αργεντινή 6,50

Μονό

Πρόκριση Σερβίας από τον όμιλο 2,10

Μονό

Φάση αποκλεισμού Πορτογαλίας προημιτελικά 4,00

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.