Χαριζακλής: Η ευκαιρία των «λύκων»

Πέτρος Χαριζακλής06 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο εύχομαι. Την περασμένη εβδομάδα η στήλη δεν πήγε καλά με 1/3 περασμένες επιλογές, όμως όσοι παίξατε το μονό της Σλοβάτσκο πληρωθήκατε με καλή απόδοση (2,31). Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει αυτή την εβδομάδα.

Ξεκινάμε με το Ντούκλα Πράγας-Μπρνο, από την Β Τσεχίας.

Ντεφορμέ η γηπεδούχος, έχει μαζέψει μόλις τέσσερις βαθμούς στα έξι τελευταία παιχνίδια. Απουσιάζουν και οι βασικοί Πετέρκα (αμ.χαφ) και Κόζελ (μέσος) λόγω τιμωρίας. Η Μπρνο είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, παραμένει αήττητη εδώ και 10 ματς και εκτός τα πηγαίνει εξαιρετικά (5-1-0). Το διπλό στο 2,27 αποτελεί ευκαιρία αφού η Μπρνο θέλει να κρατήσει το +7 από την 2η θέση και να μεγαλώσει τη διαφορά από τη Ντούκλα στο +15.

Παραμένουμε στην ίδια κατηγορία και πάμε στο Προστεγιόφ-Βικτόρια Ζισκόφ.

Η γηπεδούχος είναι σε αρκετά καλή φόρμα και δυνατή εντός έδρας (εκεί έχει μαζέψει τους 13/20 βαθμούς) της. Τελευταία κάνει νερά σε θέμα αποτελεσμάτων και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Η Βικτόρια Ζισκόφ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση έχοντας μόλις δύο νίκες σε 13 ματς και η τελευταία της ήταν τον Δεκαπενταύγουστο. Είναι στην προτελευταία θέση, είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας και μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας. Ο κόουτς Πούλπιτ θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας της Πράγας. Ο άσος της Προστεγιόφ στο 1,90 είναι αποδεκτός κόντρα στην κάκιστη Βικτόρια.

Παραμένουμε στην Τσεχία και ανεβαίνουμε στην πρώτη κατηγορία για το Λίμπερετς-Μποέμιανς.

Η Σλόβαν έχει αρχίσει και βρίσκει τα πατήματά της παρότι δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη με το 2-1 της Τέπλιτσε και εντός έδρας είναι δυνατή. Επίσης, η γηπεδούχος έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Μποέμιανς. Τα «καγκουρό» δεν έχουν ρυθμό λόγω της αναβολής του αγώνα τους το προηγούμενο σαββατοκύριακο και δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν κάτι. Ο άσος καλοπληρώνει στο 1,95.

Πάμε στα ματς της Κυριακής και στο Καρβινά-Σλοβάτσκο από το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Η Καρβινά έχει να παίξει τρεις εβδομάδες καθώς για 14 ημέρες βρισκόταν σε καραντίνα 14 ποδοσφαιριστές της λόγω κορωνοϊού. Το τελευταίο της παιχνίδι ήταν η ήττα της με 2-0 από την Ολομουτς, είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη. Η Σλοβάτσκο βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Δικαιολογημένα χαμηλά το διπλό, νοστιμίζει με Over στο 2,29.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το ΒΑΚ Πέλετς-Ραπίντ Βιέννης από το πρωτάθλημα Αυστρίας.

Η ΒΑΚ βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πέντε σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ραπίντ δεν έχει ακόμη νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, προέχεται από ήττα στο Ζάγκρεμπ από τη Ντιναμό για το Γιουρόπα Λιγκ και μετράει πολλές απουσίες. Η ΒΑΚ δεν θα βρει μεγαλύτερη ευκαιρία να εδραιωθεί στην τρίτη θέση και να μεγαλώσει την μεταξύ τους διαφορά. Καλοπληρωμένος ο άσος στο 2,64.

Δυάδα Σαββάτου

ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΜΠΡΝΟ 2 2,27

ΠΡΟΣΤΕΓΙΟΦ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΖΙΣΚΟΦ 1 1,90

Δυάδα σαββατοκύριακου

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 1 1,95

ΚΑΡΒΙΝΑ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ 2+Over 2,29

Μονό Κυριακής

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 1 2,64

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.