Χαριζακλής: Η αξία στα «καγκουρό»

Πέτρος Χαριζακλής22 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Η περασμένη εβδομάδα δεν πήγε καλά, αν και το διάβασμα ήταν αρκετά καλό. Το αποτέλεσμα όμως ήταν μόνο η Πλζεν να με δικαιώσει, το αφήνουμε πίσω μας και πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το αυτό το πρόγραμμα.

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα Τσεχίας, όπου η Παρντούμπιτσε υποδέχεται την Μπρνο.

Η ουραγός προέρχεται από βαριά ήττα από την Σπάρτα, ενώ μεσοβδόμαδα δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο αφού είχε αποκλειστεί από τον προηγούμενο γύρο. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση με 8 γκολ και τη χειρότερη άμυνα με 33 γκολ παθητικό. Η Μπρνο έβγαλε αντίδραση στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα μετά τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και συνέχισε το σερί των Over (11 σερί σε όλες τις διοργανώσεις). Η φιλοξενούμενη έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (9/14) και το 2,38 του διπλού της προκαλεί.

Μεταφερόμαστε στην Ιβηρική και την Πορτογαλία, όπου η Γκιμαράες υποδέχεται την Μποαβίστα.

Εβδομάδα Κυπέλλου ήταν η προηγούμενη για τις πορτογαλικές ομάδες, με την Γκιμαράες να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα και να προκρίνεται. Στο πρωτάθλημα «έτρεχε» αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων και στο «Αφόνσο Ενρίκες» έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ φέτος σε τέσσερα παιχνίδια. Αντιθέτως, η Μποαβίστα αποκλείστηκε στο Κύπελλο από ομάδα 4ης κατηγορίας, ενώ και στο πρωτάθλημα έκανε νερά τελευταία αφού δεχόταν με μεγάλη ευκολία γκολ. Η παράδοση είναι με τους «κατακτητές» και εγώ θα τους στηρίξω στον δίκαιο άσο του 2,07.

Το τρίτο παιχνίδι που κράτησα από το πρόγραμμα, είναι το Μλάντα Μπόλεσλαβ-Μποέμιανς από το τσέχικο πρωτάθλημα.

H Mλάντα δεν συνάντησε πρόβλημα να προκριθεί στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα και έβγαλε αντίδραση μετά τις δύο σερί ήττες από Πλζεν και Σλάβια στο πρωτάθλημα. Φέτος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εντός έδρας στο πρωτάθλημα και μετράει πέντε σερί g/g. Η Μποέμιανς από την άλλη, είναι η 2η ομάδα (μετά την Πλζεν) με τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (16) και μεσοβδόμαδα πήρε την πρώτη της εντός έδρας νίκη, για το Κύπελλο. Τα «καγκουρό» διανύουν μια τρομερή χρονιά, «τρέχουν» σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και στα δικά μου μάτια αδικούνται από τις αποδόσεις. Δεν μπορεί μια ομάδα με πέντε διπλά φέτος να πληρώνει 3,40 κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει ακόμη εντός (0-3-2). Υπάρχει ξεκάθαρο λάθος στο σετ και θα τιμήσω το διπλό των «καγκουρό».

Δυάδα Σαββατοκύριακου

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΜΠΡΝΟ 2 2,38

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ 1 2,07

Μονό Κυριακής

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 2 3,40

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.