Χαριζακλής: Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο

Πέτρος Χαριζακλής12 Μαρτίου 2022

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε μόνο το μονό της Αούστρια, αλλά τουλάχιστον κράτησε την στήλη ίσα βάρκα ίσα πανιά. Προτελευταίο σαββατοκύριακο πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων και η φόρμα των ομάδων φτάνει στο πικ τους. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα Τσεχίας, για το Σλοβάτσκο-Μπάνικ Οστράβα.

Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Σλοβάτσκο που έπιασε στην βαθμολογία την Μπάνικ και τώρα θα κοντραριστούν για την 4η θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Σλοβάτσκο είναι δυνατή εντός (9-0-2) και μετράει επτά over στα εννιά τελευταία στην έδρα της. Η Μπάνικ προέρχεται από «γκέλα» εντός. Είναι αρκετά καλή εκτός έδρας (7-3-2) και χρειάζεται επειγόντως τη νίκη αφού στον πρώτο γύρο έχασε με 1-2. Παραδοσιακά οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν πολλά γκολ. Κάτι ανάλογο περιμένω και τώρα, το over καλοπληρώνει στο 1,98.

Μετακομίζουμε στην Αυστρία, για το Αντμίρα-Ριντ για τα πλέι άουτ.

Με ήττα έκλεισε τη χρονιά η γηπεδούχος που θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή. Συνεχίζει το βιολί της, να παίρνει περισσότερους βαθμούς εκτός παρά εντός. Η Ριντ προέρχεται από ισοπαλία με τη Στουρμ που της στέρησε την είσοδο στα πλέι οφ, όμως έχει την ευκαιρία για Ευρώπη μέσω 7ης ή 8ης θέσης αλλά και του τελικού Κυπέλλου. Μέχρι στιγμής η Ριντ έχει κερδίσει ήδη δύο φορές την Αντμίρα, μπορεί να το κάνει και τρίτη. Ανάποδα περίμενα το σετ, μεγάλη αξία στο 3,09 του διπλού.

Πάμε και στην Ελβετία, όπου η πρωτοπόρος Ζυρίχη υποδέχεται τη Σεν Γκάλεν.

Από δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας προέρχεται η Ζυρίχη και κάθε αγωνιστική βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει κατακτήσει 13 χρόνια. Βρίσκεται σε τρομερή φόρμα με 17 αγώνες χωρίς ήττα και εντός έδρας είναι πανίσχυρη (10-2-0) και η μοναδική αήττητη στην έδρα της. Η Σεν Γκάλεν έχει κάνει τρομερό ντεμαράζ σε ενάμιση μήνα στο 2022 και από εκεί που πάλευε για την παραμονή της, τώρα πλησιάζει προς την τετράδα. Φορμαρισμένες και οι δύο, όμως θα πάω με το κάστρο της Ζυρίχης και τον άσο στο 1,90.

Επιστρέφουμε στην Αυστρία και πάμε στη Βιέννη για το Αούστρια-ΒΑΚ Πέλετς.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν από δύο εβδομάδες. Η Αούστρια έχει κάνει καταπληκτικό ντεμαράζ για να μπει στα πλέι οφ, ωστόσο θα χρειαστεί να βελτιωθεί κι άλλο για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ΒΑΚ κέρδισε τη Λίντσερ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και επέστρεψε στην 2η θέση μαζί με τη Στουρμ. Μετά τη διαίρεση των βαθμών, οι διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές και η ΒΑΚ θα πρέπει να βελτιωθεί και εκτός έδρας. Στην κανονική διάρκεια έφεραν δύο under, πάμε για άλλο ένα σε απόδοση 2,04.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Σάλτσμπουργκ-Στουρμ Γκρατς.

Τα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης ήταν over. Τα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα και στις δύο έδρες ήταν g/g+over. Η Σάλτσμπουργκ θα ψάξει αντίδραση μετά την 7άρα από την Μπάγερν, κάποιο ξέσπασμα. Η Στουρμ έχει χάσει και στα δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια, αλλά κατάφερε και σκόραρε. Νομίζω πως και εδώ μπορεί να το κάνει. Πάμε στη συνήθεια των δύο ομάδων να φέρνουν g/g+over στο 2,02.

Δυάδα Σαββάτου

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ Over 1,98

ΖΥΡΙΧΗ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 1 1,90

Μονό Σαββάτου

ΑΝΤΜΙΡΑ – ΡΙΝΤ 2 3,09

Δυάδα Κυριακής

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ Under 2,04

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ G/G+Over 2,02

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.