Χαριζακλής: Χωρίς καμία λογική

Πέτρος Χαριζακλής01 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα σε όλους, καλό σαββατοκύριακο και καλό μήνα. Πρώτη και μοναδική διακοπή για τις εθνικές ομάδες, καθώς στην επόμενη θα έχουμε το Μουντιάλ. Από εδώ και στο εξής θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και οι ομάδες που θα κάνουν καλύτερη διαχείριση, θα περάσουν το τεστ. Στην τελευταία στήλη, τα πήγαμε πολύ καλά και πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από αυτό το πρόγραμμα.

Ξεκινάμε από την Τσεχία και το Μλάντα Μπόλεσλαβ-Σίγκμα Ολομουτς.

Η γηπεδούχος ψάχνει ακόμη την πρώτη εντός έδρας νίκη, στο σκοράρισμα όμως είναι αρκετά καλή. Η Ολομουτς έχει βγάλει τρία διπλά φέτος και έχει αρχίσει να γίνεται η περσινή ομάδα που ξέραμε. Που πρεσάρει, που πιέζει ψηλά και που παίζει ανοιχτά. Τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας ήταν Over. Κοστολογούσα το over πιο χαμηλά, αγγίζει το 1,90 (1,87) και μπαίνει στις επιλογές μου.

Συνεχίζουμε στην Πορτογαλία, όπου η Βιζέλα υποδέχεται την Πορτιμονένσε.

Η γηπεδούχος πριν τη διακοπή «έτρεχε» αρνητικό σερί έξι αγώνων, εντός έδρας δεν έχει κερδίσει ακόμη ενώ σκοράρει με αίτηση. Η Πορτιμονένσε κάνει αυτό που ξέρει καλά και της αρέσει, να κερδίζει μακριά από την έδρα της. Βέβαια φέτος έχει κερδίσει και εντός. Το διπλό δεν έχει καμία λογική στο 3,25 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Επιστρέφουμε στην Τσεχία, όπου η Σπάρτα υποδέχεται τη Χράντετς Κράλοβε.

Τη χρειαζόταν τη διακοπή η Σπάρτα καθώς προερχόταν από πέντε σερί γκέλες (ισοπαλίες). Ο Πρίσκε είχε αρκετούς διεθνείς απόντες, ο κόσμος είναι σε αναβρασμό και ζητάει την απομάκρυνση της διοίκησης, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Ροζίτσκι. Και η Χράντετς χρειαζόταν τη διακοπή καθώς είχε μίνι σερί τριών αγώνων χωρίς να σκοράρει. Ξέσπασε στο Κύπελλο (11-0) κόντρα σε ομάδα 4ης κατηγορίας και στην Πράγα θα παίξει το αγαπημένο της παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Σταθερή δεν τη λες την άμυνα της Σπάρτα, μπορεί να βάλει ένα γκολ η Χράντετς για να πληρωθούμε το καλοπληρωμένο g/g (2,01).

Επιστρέφουμε στην Ιβηρική, όπου η Φαμαλικάο υποδέχεται τη Μποαβίστα.

Από τρεις σερί ήττες προέρχεται πριν τη διακοπή η Φαμαλικάο, όμως το βασικό της πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί με τίποτα να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Ως εκ τούτου, έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 1 γκολ σε 7 ματς. Και παίζει με μία Μποαβίστα που τα πηγαίνει υπέρ του δέοντος καλά (5η θέση). Τρεις διαδοχικές νίκες και γενικότερα τα παιχνίδια της πηγαίνουν στο όριο. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να πληρώνει 3,30 το διπλό της Μποαβίστα, θα ρισκάρω να μάθω αν κάνει λάθος ο μπουκ.

Δυάδα Σαββάτου

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ Over 1,87

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ G/G 2,01

Μονό Σαββάτου

ΒΙΖΕΛΑ – ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ 2 3,25

Μονό Κυριακής

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ 2 3,30

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.