Χαριζακλής: Αουτσάιντερ η Ολομουτς των 16 γκολ;

Πέτρος Χαριζακλής11 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Μπήκε ο Σεπτέμβριος, επιστρέψαμε και από τις Εθνικές και πάμε για ένα γεμάτο μήνα με μπάλα. Ξεκινάει και η ελληνική Σούπερ Λιγκ (επιτέλους) και θα έχουμε φουλ αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέχρι την επόμενη διακοπή των εθνικών ομάδων. Στην πρεμιέρα της φετινής στήλης, τα πήγαμε εξαιρετικά με 3/3 περασμένες επιλογές και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Πάντα είναι περίεργη η αγωνιστική μετά από διακοπή, όμως πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

Πρώτο παιχνίδι που έχουμε διαλέξει είναι το Τέπλιτσε-Μπάνικ Οστράβα.

Η Τέπλιτσε αναμενόμενα είναι χαμηλά στην βαθμολογία και θα έχει μια δύσκολη χρονιά καθώς της λείπει η ποιότητα. Στο τέλος των μεταγραφών, ενισχύθηκε ελαφρώς, ωστόσο τα πράγματα παραμένουν δύσκολα. Η Μπάνικ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Σμετάνα και αν έχει διάρκεια μπορεί να μπει στα πλέι οφ. Τα εκτός δεν είναι το δυνατό της σημείο, αλλά τα 2/3 φετινά ήταν με ανώτερες ομάδες από την ίδια. Ηθελα λίγο πιο ψηλά το διπλό για να το ποντάρω, με το χαμηλότερο δυνατό combo (2+Over 1,5) είναι εξαιρετικό στο 2,24.

Η επόμενη αναμέτρηση που μας απασχόλησε είναι το Ραπίντ-Αντμίρα.

Η Ραπίντ μετράει έξι διαδοχικές νίκες εντός έδρας επί της Αντμίρα. Οι δύο τελευταίες που ήταν αμφότερες μήνα Σεπτέμβριο, και οι δύο με μεγάλα σκορ (4-1, 5-0). Στο φετινό πρωτάθλημα πάντως δεν έχει ξεκινήσει καλά, είναι ήδη στο -10 από την κορυφή. Κυρίως στην έδρα της βασίζεται και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Πρόσθεσε βάθος στο ρόστερ της στο τέλος των μεταγραφών. Η Αντμίρα έχει κάνει καλούτσικη συγκομιδή, αν και το ξεκίνημα ήταν ακόμη πιο ενθαρρυντικό. Στο τέλος των μεταγραφών πούλησε τον βασικό Αϊβού (στόπερ) στη σημερινή της αντίπαλο. Η Ραπίντ έχει τρομερή παράδοση και θέλει να μπει με το δεξί μετά τη διακοπή. Δικαιολογημένα χαμηλά ο άσος, νοστιμίζει με το combo (1,97).

Το τρίτο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι το Μλάντα Μπόλεσλαβ-Σίγμα Ολομουτς.

Η Μλάντα παρά τις πολλές αλλαγές έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Τους 6/7 βαθμούς τους έχει πάρει στην έδρα της, αλλά δείχνει πως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να δέσει. Η Ολομουτς βγάζει τρομερή επιθετική ποιότητα με τον Γίλεκ στον πάγκο, έχει χάσει μόνο από τη Σπάρτα και δείχνει ικανή να πάρει μια άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Η φιλοξενούμενη μπορεί να συνεχίσει την καλή της παράδοση στο Μπόλεσλαβ. Κακώς είναι αουτσάιντερ η Ολομουτς των 16 γκολ, πάμε στο διπλό στο 3,78.

Δυάδα Σαββάτου

ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 2+Over 1,5            2,24

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΝΤΜΙΡΑ 1+Over   1,97

Μονό Κυριακής

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ 2   3,78

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.