Χαριτίδου για το Thessaloniki Grand Slam: «Ο κ. Ζέρβας το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μας παρότρυνε να το αναβαθμίσουμε»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2022

Η καρδιά του μπιτς βόλεϊ χτυπάει στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αριστοτέλους και η Δήμητρα Χαριτίδου (Μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ και υπεύθυνη Thessaloniki Grand Slam) φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την διοργάνωση που φέτος έχει τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά. 

«Χαίρομαι που είστε χορηγοί επικοινωνίας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ που είναι εδώ μαζί μας. Ο Δήμος είναι πρωτοπόρος έχοντας κάνει μια διοργάνωση στον ιστό της πόλης. Μια διοργάνωση που είναι δύσκολη να γίνει και να οργανωθεί, αλλά ο Δήμος Θεσσαλονίκης τα έχει καταφέρει. 

Τα τελευταία χρόνια είχε λείψει, αλλά η διοίκηση του κυρίου Καραμπέτσου θέλησε να την φέρει και πάλι στην πόλη και εγώ από πλευράς μου βοήθησα όσο μπορούσα. Αυτή η καινοτομία των δύο γηπέδων την στηρίξαμε. Είναι σημαντικό γιατί όλοι οι αθλητές θα παίξουν εδώ, είτε μπουν είτε όχι στο κυρίως ταμπλό και ο κόσμος να τους απολαύσει. 

Ο κ. Ζέρβας το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μας παρότρυνε και με δικές του ιδέες να αναβαθμίσουμε το άθλημα, όπως κι έγινε. Έχουμε και δύο διεθνείς συμμετοχές, μια ομάδα από την Νορβηγία και μια ομάδα από την Κύπρο που θα αγωνιστούν. Φέτος έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά.

Από το 1999 ξεκίνησε η διοργάνωση στην Πλατεία του Λευκου Πύργου. Κράτησε για πέντε χρόνια και το ξαναείδαμε το 2012 στην Πλατεία Αριστοτέλους, που είναι το πιο κατάλληλο σημείο για να μπορέσει ο κόσμος να το δει από κοντά. Είναι ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τέσσερις σταθμούς. Περιμένουμε όλους τους φίλους και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να έρθει κοντά μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.