Χαριστέας: «Τα χτυπήματα του Πάλμα… σκοτώνουν κάθε τερματοφύλακα»

Metrosport Team28 Απριλίου 2023

Το εγκώμιο του Λουίς Πάλμα έπλεξε ο Άγγελος Χαριστέας τονίζοντας ότι τα χτυπήματα του είναι πρόβλημα για κάθε τερματοφύλακα. 

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής μίλησε στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, τον Πάλμα και τη θέση για την Ευρώπη που κέρδισε η ομάδα. «Ήμουν στο γήπεδο και θα πω πως είπα από μέσα μου για το γκολ του Πάλμα πως ‘ο τύπος έχει πάρα πολύ καλά χτυπήματα’. Έχει πετύχει πανέμορφα γκολ και από εκτέλεση φάουλ. Κόντρα στον Ολυμπιακό το έκανε και από εκτέλεση κόρνερ. 

Τον βοήθησε λίγο ο αέρας που είχε στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή, αλλά παρόλα αυτά έχει αποδείξει ότι τα χτυπήματά του σκοτώνουν κάθε τερματοφύλακα και χαίρομαι που μπόρεσε ο Άρης να βρει για μια ακόμη μια φορά μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό ο οποίος δεν έχει μάθει να παλεύει για την 3η θέση. Να μην το ξεχνάμε αυτό. Δεν έχει μάθει να παίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι πλέον εμφανές ότι το κίνητρο λείπει από τους παίκτες. Από την άλλη ο Άρης έκανε τη δουλειά του. 

Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Κέρδισε το ματς. Νομίζω έχει κερδίσει τη θέση της Ευρώπης και πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ σημαντικό ότι για ακόμα μια φορά ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο είδε μια ομάδα που έστω στα τελευταία παιχνίδια έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, από το πρώτο λεπτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.