Χαριστέας για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος δεν θέλει να εκδικηθεί, η πόλη είναι στενοχωρημένη»

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2022

Βέβαιος ότι το κυριακάτικο (20/2, 19:30) ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί ομαλά χωρίς επεισόδια είναι ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο πρώην άσος και αθλητικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» και νυν αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Τα Λέμε» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.

«Είμαι σίγουρος ότι επειδή προέρχομαι από την οικογένεια του Άρη ότι αυτή τη στιγμή όλοι καταλαβαίνουνε, όλοι βλέπουν ότι η βία που οδήγησε στη δολοφονία του Άλκη δεν έχει σχέση με την ομάδα του Άρη. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα παιχνίδι σε πλαίσια ντέρμπι, ότι οι φίλαθλοι θα κρατήσουν επίπεδο στην κερκίδα, δε θα υπάρξουν προβλήματα και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό κι εμείς οι ποδοσφαιριστές, που είμαστε πρότυπα, δεν πρέπει να δίνουμε δικαιώματα. Θεωρώ ότι θα πάνε όλα καλά, έχω εμπιστοσύνη στο ότι ο κόσμος δεν θέλει να εκδικηθεί. Η πόλη μας είναι στεναχωρημένη και δεν πρέπει να ρίχνουμε αλάτι στην πληγή. Δεν πρέπει να κουβαλάμε μέσα στο γήπεδο τη δολοφονία του Άλκη.», είπε χαρακτηριστικά ο Α. Χαριστέας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.