Χαριστέας για την τιμωρία του Άρη: «Δεν δέχονται την μαρτυρία του παίκτη - Η μπάλα πρέπει να παίζεται στο χόρτο»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις αποφάσεις της επιτροπής Δεοντολογίας και της Επιτροπής Εφέσεων κατά του Άρη, αλλά την εικόνα που του άφησε ο Καμαρά. 

 «Θέλω να πω ότι το θέμα δεν είναι ότι ο Άρης έχει τιμωρηθεί με -6 βαθμούς, είναι ότι το έχει υποστεί χωρίς να υπάρχουν τα δεδομένα. Δεν δέχονται τη μαρτυρία του ποδοσφαιριστή και αυτό εμένα με βάζει σε σκέψεις. Προσωπικά ξεκίνησα και το ψάχνω διεξοδικά γιατί η μπάλα πρέπει να παίζεται στο χόρτο και όχι στα δικαστήρια. Υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα και θέλουμε να είναι όλα καθαρά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα σας πω το εξής. Με μία τέτοια απόφαση πρέπει να δεις τι έγινε. Μιλάμε για το 2018 και για απόφαση που βγαίνει στο παρά ένα της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος. Το τάιμινγκ είναι πολύ λάθος. Το ζήτημα δεν είναι να πούμε στηρίζουμε την ομάδα, αυτό εννοείτε. Το θέμα είναι να δούμε ποιος έβγαλε την απόφαση. Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται για όλους. Έχουμε δει να αλλάζουν για κάποιες ομάδες τα πράγματα. 

Καμία ομάδα δεν θέλω να αδικείται, είτε λέγεται ΠΑΟΚ, είτε Άρης, είτε ΑΕΚ. Θέλω να υπάρξουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που θα ελέγχουν αυτούς που βγάζουν τις αποφάσεις».

Τόνισε ότι: «Εχω δεχθεί πολλά μηνύματα από απλούς φιλάθλους. Ο Άρης έχει περήφανο κόσμο, είναι περήφανη ομάδα και έχει πληρώσει τα λάθη του παρελθόντος. Γίνεται μία προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο αγωνιστικά και οργανωτικά και έχει φτιάξει θεωρητικά μία δυνατή ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα, το θέμα είναι να γνωρίζουν και νομικά. Αυτό που θέλω είναι να μάθουμε τι έγινε ακριβώς. Το τι έχει μέσα ο φάκελος, τι ισχυρίστηκε η ΕΠΟ και ο παίκτης. Πρώτα πρέπει να ξεδιαλύνουμε αυτό. Από εκεί και πέρα, να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα. Ο καθένας πρέπει να έχει μία ευθύνη». 

Για το αν είχε τελευταία επικοινωνία με τον Ζαγοράκη: «Δεν μίλησα ακόμη με τον Θοδωρή γιατί θέλω να έχω λόγο που θα το κάνω. Είχαμε μιλήσει όταν βγήκε στην επιφάνεια το θέμα και μου είπε ότι φαίνεται να είναι σοβαρό. Θέλω να δω σε αυτό το διάστημα τι κινήσεις έκανε η ομάδα. Μην πετάμε... σφαίρες δεξιά και αριστερά. Ο κ. Τζιτζικώστας σήμερα τοποθετήθηκε, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να παίζεται το παιχνίδι επί ίσοις όροις. Θέλω να πάμε την υπόθεση και λίγο παραπέρα».

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη: «Διάβασα και είδα στιγμιότυπα από το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα που ακούστηκαν διθύραμβοι. Πήγα να δω την ομάδα όταν γύρισα από διακοπές, στο παιχνίδι με την Λαμία. Έχει πιο δυνατό ρόστερ από πέρσι, αλλά δεν έχει ακόμη την περσινή ομοιογένεια. Μόνο που παίζει ένα φιλικό στα κόκκινα και την άλλη εβδομάδα είναι στα κάτω της, δείχνει πολλά. Την παρατεταμένη προετοιμασία την βαριέται ο παίκτης, το είπα και στο πρόεδρο. Κάποια στιγμή έρχεται η ψυχολογική κούραση».

Για τον Καμαρά, συγκεκριμένα, σημείωσε: «Θέλω να δω τον καινούργιο επιθετικό, ο οποίος μου φαίνεται αθληταράς, αλλά... Όταν πήραμε τον Λόπεζ, έλεγα τότε στους ανθρώπους της ομάδας, ότι τέτοιου είδους επιθετικοί, όπως και ο Ιντέγε ήταν τέτοιος, θέλουν «τάισμα». Δεν είναι, για παράδειγμα, όπως ο Μπενζεμά, κάνω και μία ντρίπλα και ένα πλασέ στο γάμα. Ο Καμαρά είναι ένας παίκτης ο οποίος κάνει τρομερές κινήσεις στον χώρο, όμως, εάν δεν τον «ταΐσεις» στον χώρο πολύ φοβάμαι ότι θα έχει το ίδιο πρόβλημα με τους προηγούμενους. Ο Μπερτόγλιο δεν έχει τις δέκα ασίστ στο πρωτάθλημα, έχει τις τρεις-τέσσερις. Αλλά ο Καμαρά, βέβαια, μπορεί να δημιουργήσει και μόνος του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.