Χάρης Ρώμας: «Κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό για να μου ρίξουν λάσπη»

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2022

Συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας σήμερα Κυριακή (13/11) στην εκπομπή «Δύο στη Μία». Εκεί μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Κολωνού και στην φωτογραφία που είχε εμφανιστεί στα social media απεικονίζοντας τον ίδιο με τον Ηλία Μίχο μαζί, τονίζοντας ότι κάποιοι προσπάθησαν να του ρίξουν... λάσπη. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ένας ένθερμος υποστηρικτής που ερχόταν στις συγκεντρώσεις μας και φώναζε και μας χειροκροτούσε. Όταν σε προσεγγίζει ένας άνθρωπος και μάλιστα με τόσο φιλική διάθεση, δεν μπορείς να ξέρεις ότι είναι ένα τέρας που πρέπει να καεί στο πυρ το εξώτερον» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Για την επίμαχη κοινή του φωτογραφία με τον κατηγορούμενο παιδεραστή, ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου σημειώνει: «Έχει φωτογραφηθεί με το άπαν σύμπαν: με τον Πατούλη, τον Αρχιεπίσκοπο, την Άννα Φόνσου. Έμοιαζε μια οικογένεια καθώς πρέπει: ο γιος δημοσιογράφος στο Βήμα, ο πατέρας χορηγός στο Σπίτι του Ηθοποιού, η σύζυγος ασχολείται με την πολιτική. Πώς να μην γράψεις «Ηλία είσαι χρυσός άνθρωπος», όταν μάθαινες ότι έφερνε τρόφιμα στο Σπίτι του Ηθοποιού και έκανε όλες αυτές τις αγαθοεργίες; Δεν ήταν φίλος μου για να ξέρω τι έκανε από κει και πέρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.