Χάρης Ποζατζίδης: «Το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Χάρης Ποζατζίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παρουσία στην Μολδαβία και το ντεμπούτο του που συνδυάστηκε με γκολ, αλλά και το παρελθόν του στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος με το ντεμπούτο μου και το γκολ μέσα στα δέκα λεπτά που πρόλαβα να παίξω. Έχω περάσει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ήταν τρεις ωραίες χρονιές. Με πρωτάθλημα, με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν γεμάτες σεζόν. Μετά ήμουν στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΝΕ και συνέχισα στον Πλατανιά. Εκεί έγινα επαγγελματίας. Επαιξα και σε Τρίκαλα, Ερμιονίδα και Ηρόδοτο.»

Για την απόφασή του στα 23 να μεταβεί στην Μολδαβία: «Ήταν μία απόφαση που την σκεφτόμουν τα τελευταία χρόνια, γιατί είδα ότι στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούν πολύ τους μικρούς Ελληνες. Φέτος δεν ήθελα να συνεχίσω στην Super League 2 και αφού ήρθε πρόταση από την Μολδαβία, από ομάδα που παίζει στην πρώτη κατηγορία, αλλά και στο Κόνφερενς, πήγα εκεί. Οι εντυπώσεις μου είναι 50-50. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, όπως και οι συνθήκες, ωστόσο, στο εξωτερικό όταν είσαι μόνος σου δεν είναι εύκολο, αλλά εκεί είναι που κρινόμαστε. Μιλάνε αγγλικά, αλλά όχι σε μεγάλο ποσοστό, κάποιοι δεν τα μιλάνε επίτηδες.

Εχει δύο Έλληνες στην Ζίμπρου, που κάνουμε προπονήσεις μαζί, αλλά και στη Σέριφ, οπότε είναι 4-5 εδώ. Με τα παιδιά από την Ζίμπρου έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές. Στην Ελλάδα είμαστε πιο φιλόξενοι με τους ξένους είναι η αλήθεια.»

Για τον προσωπικό του στόχο: «Θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ γίνεται για να ανέβει και η ομάδα που έχει βρεθεί από την 2η στην 5η θέση. Θέλουμε να βρεθούμε στα πλέι οφ. Αν πετυχαίνεις γκολ στην Ευρώπη όλα γίνονται πιο εύκολα και μετά γιατί όχι να πάω σε μία ομάδα ακόμη υψηλότερου επιπέδου.»

Για την πρόοδο που είχαν οι πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν αρκετοί στην Κ23 του ΠΑΟΚ, όπως ο Χατζηστραβός και ο Μελετίδης. Ο Χάρης Τσιγγάρας, παρότι ήταν μικρότερος, ερχόταν μαζί μας στις προπονήσεις. Στον Χάρη πιστεύω πολύ, εγώ πάντα θεωρούσα ότι έχει μεγαλύτερο ταλέντο από τον αδερφό του. Το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν γίνονται πάντα τα όνειρά πραγματικότητα.Ίσως στο μέλλον Ο ΠΑΟΚ έχει ταλέντα και σιγά σιγά πρέπει να τα πιστεύουν όλο και περισσότερο.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.