Χάρης Αποστολίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί με την Γάνδη, απλά δεν πρέπει να παρασυρθεί στον ρυθμό της»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2022

Ο Χάρης Αποστολίδης, γυμναστής της Σερκλ Μπριζ, μίλησε στο Metropolis 95.5 τόσο για το πέρασμά του από τον Άρη, αλλά και τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Γάνδη.

«Ήμουν στον Άρη την περσινή σεζόν με τον κ. Ένινγκ. Μετά το καταστροφικό παιχνίδι με την Κόλος, έπειτα από ένα μήνα, αποχώρησα από την ομάδα. Ήταν καλό για εμένα το πέρασμα από εκεί, πήρα κάποιες εμπειρίες. Δεν έμεινα ευχαριστημένος απ' όλο το διάστημα, αλλά έχω να κρατήσω μόνο τα θετικά από τον Άρη. Ήμουν και στον Ηρακλή σε κακή χρονιά, με τον Τομ Παπαδόπουλο».

Συγκεκριμένα, για τον αποκλεισμό από την Κόλος τόνισε: «Ο προγραμματισμός έγινε τελευταία στιγμή. Δεν είχαμε και τον κόσμο λόγω κορωνοϊού. Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και ήρθε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα που έφερε και τις αλλαγές στη συνέχεια. Επειδή είναι δύσκολο για τις ελληνικές ομάδες να ανταπεξέλθουν σε δυο στόχους, υπάρχει και μεγάλη πίεση, δεν δίνουν βάρος στην Ευρώπη. Πρέπει να υπάρχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ. Βλέπετε ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμούς στα τρία τελευταία ματς.

Στο Βέλγιο δίνουν σε όλα βάση. Και εδώ είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν, αλλά θέλουν να κάνουν καλές πορείες. Η Κλαμπ Μπριζ ήταν στους ομίλους και αυτό της έχει στοιχίσει στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από την Γάνδη. Εδώ κοιτούν να βρίσκουν παίκτες με μεταπωλητική αξία. Η Γάνδη είναι μία μίξη με έμπειρους και νεαρούς. Η Κλαμπ Μπριζ έχει κάνει πολλές πωλήσεις».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Γάνδη: «Ο σέντερ φορ τους είναι πολύ δυνατός, πολύ καλός κεφαλοσφαιριστής, αλλά έχει και τον Οφόε που έχει περάσει από την Ελλάδα. Παίζουν 3-5-2, ο προπονητής είναι από το 2020 και αγωνίζονται επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι έχει περισσότερες πιθανότητες, είναι φαβορί, απλά δεν πρέπει να παρασυρθεί από τον ρυθμό. Τακτικά βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο.

Ο Μπίσεσβαρ με την εμπειρία και την τεχνική του, αλλά και ο Ζίβκοβιτς, θα μπορούν να είναι κομβικοί. Επειδή παίζουν 3-5-2 οι πλευρές του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι σε καλή μέρα, θα βρει χώρους να χτυπήσει από τα άκρα» ενώ για την έδρα της Γάνδης υπογράμμισε: «Έχει ένα καινούργιο γήπεδο, εκπληκτικό. Μαζεύει κόσμο και είναι δύσκολη έδρα, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει και εκεί.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.