Μελετίδης: «Χάρηκα που με προτίμησε ο Μαλεζάς για τον Μακεδονικό»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2023

Μία πολύ σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του, έκανε ο Μακεδονικός με την απόκτηση του νεαρού Τάσου Μελετίδη από την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Πρόκειται για έναν νεαρό που έχει όλες τις προοπτικές για να διακριθεί και ο Μακεδονικός, θα του προσφέρει αυτή την ευκαιρία. Ο Τάσος Μελετίδης έκανε το μεγάλο άλμα και πήγε στον Μακεδονικό, από τον ΠΑΟΚ Β. Είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά.

Στις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο Τάσος Μελετίδης είπε τα εξής: “Πήρα την απόφαση να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Θεώρησα ότι ήταν μια καλή στιγμή. Και οι άνθρωποι του Μακεδονικού έδειξαν ότι με ήθελαν πάρα πολύ. Τα πράγματα θα είναι πιο οικεία. Ένιωσα άνετα και αυτό έπαιξε τον ρόλο του.

Προπονητής θα είναι ο κ. Μαλεζάς. Χάρηκα που με ήθελε στην ομάδα. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Με τον Γκαρσία συνεργάστηκα επί πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ και έχω πολύ σημαντικές απόψεις. Αυτή η μαχητικότητα που σου μεταφέρει σε κάθε ομάδα που έχει πάει είναι σημαντική για να διεκδικήσεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Παλεύεις για κάθε μπάλα, για κάθε φάση, για κάθε λεπτό. Αυτή είναι η άποψή μου. Αυτό μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό”.

Ρωτήθηκε ο Μελετίδης εάν διατηρεί τις πολύ καλές και φιλικές σχέσεις που έχει με τον Θεοχάρη Τσιγγάρα και απάντησε με τον εξής τρόπο: “Με τον Χάρη Τσιγγάρα ήμασταν συμπαίκτες και πολύ καλοί φίλοι. Κρατήσαμε επαφές μέχρι και σήμερα. Έχει φθάσει σε ένα σημείο πολύ καλό ο Χάρης. Κράτησε τις φιλίες του από το παρελθόν και αυτό δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Μιλάω με πολλά παιδιά από τον ΠΑΟΚ. Τον Τσαούση, τον Χατζηστραβό και όλους. Σημασία έχει το που βρίσκονται τώρα. Και έχει παίξει σημαντικό ρόλο η ακαδημία του ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνο θα έρχονται νέα παιδιά. Είναι δύσκολο να επιλέξεις τον καλύτερο από τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ. Μακάρι να παίξουν όλοι, όμως είναι δύσκολο. Εξαρτάται από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του κάθε ενός”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.