Χαραλάμπους: «Δεν είναι έτοιμος ακόμη ο ΠΑΟΚ, άλλος Μπίσεσβαρ με Λουτσέσκου»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2021

Για το παιχνίδι με τη Μποέμιανς και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε ο προπονητής, Ηλίας Χαραλάμπους, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Μου αρέσει να αναλύω τον Λουτσέσκου. Τον εκτιμώ πολύ και παίρνω πολλά στοιχεία εκεί. Με βοήθησε αρχικά στα πρώτα μου βήματα. Η Μποέμιανς ήταν καλή, είχε σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν μια δύσκολη μέρα για τον ΠΑΟΚ αλλά πήρε την πρόκριση. Δεν είναι έτοιμη η ομάδα σε αυτό το στάδιο. Ήταν σημαντικό ότι πέρασε. 

Δεν είναι σε ετοιμότητα. Η εμπειρία κάποιων παικτών και η σωστή στρατηγική ήταν τα στοιχεία που τον οδήγησαν στον επόμενο γύρο. Ο παράγοντας τύχη τον βοήθησε καθώς θα μπορούσε να σκοράρει η Μποέμιανς. Τώρα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προχωρήσει και να βελτιωθεί».

Για Μπίσεσβαρ: «Τον παρακολουθούσα στην Κύπρο. Έχει καλή χημεία με τον Λουτσέσκου. Βλέπουμε ότι έχει καλή απόδοση ξανά. Είναι ένας καλός και ποιοτικός παίκτης. Δίνει βοήθειες αλλά δεν μπορεί ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ να βασίζεται σε ένα παίκτη. Έχει την ποιότητα και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι διαφορετικός με Λουτσέσκου». 

Για το τι θα πρέπει να προσέξει με τη Ριέκα: «Είναι ποιοτική με αρκετό ταλέντο. Πρέπει να κάνει το παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ».

Για Λουτσέσκου: «Είναι δάσκαλος. Είναι απλός και ταπεινός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.