«Χαρακίρι» του Μακεδονικού στο δεύτερο ημίχρονο , φωνές για τη διαιτησία

Metrosport Team12 Μαρτίου 2023

Ο Μακεδονικός μπορεί να προηγήθηκε και να έδειχνε ότι κρατάει την τύχη στα χέρια του στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας, για την 14η αγωνιστική της Super League 2, ωστόσο, στο φινάλε έφυγε από το γήπεδο ηττημένος (2-3).

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3' με τον Κέρι, αλλά ο Μακεδονικός πήρε τα ηνία του ματς και αντέδρασε γρήγορα, ισοφαρίζοντας στο 10' με τον Σιατραβάνη. Μάλιστα, κατάφερε να προηγηθεί κιόλας πριν την λήξη του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα με πέναλτι του Τσουκάνη στο 40'.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι γηπεδούχοι ολιγώρησαν, δέχθηκαν δύο γκολ από το 62' ( τους παίκτες και τον πάγκο του Μακεδονικού να σπεύδουν να διαμαρτυρηθούν στον πρώτο βοηθό, που είχε σηκώσει την σημαία του για οφσαίντ προηγούμενου ποδοσφαιριστή που τελικά δεν ήρθε σε επαφή με την μπάλα και έπειτα την κατέβασε ξανά) μέχρι το 81', από τους Γκαρσία και Τασιουλή και δεν κατάφεραν, τελικά, να κατακτήσουν ούτε ένα πόντο από αυτό το ματς.

Στο 85ο λεπτό, ο Σιατραβάνης ανετράπη στην περιοχή όμως η πτώση του δεν συγκίνησε τον διαιτητή Τσιάρα που έδειξε «παίζετε».

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (90′ Τσιλιγγίρης), Γκέντσογλου (80′ Γαρύφαλλος), Ζαφειράκης (80′ Μιλισάβλιεβιτς), Σιατραβάνης, Σιμόνι (90′ Σαραντίδης)

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Κέρη, Χατζής, Μπόσιο (58′ Τασιούλης), Λίταινας (90’+4′ Ζαφειρίου), Γκαρσία (90’+4′ Συρεγγέλας), Κάσας (90′ Μπάμης)


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.