Χαντς: «Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας, μείναμε ενωμένοι και δείξαμε χαρακτήρα»

Στέλιος Παρθενάκης16 Μαρτίου 2023

Ο Τζέιλεν Χαντς έμοιαζε ασταμάτητος απέναντι στους «πράσινους» και ήταν εκείνος που έδωσε τη μεγάλη ώθηση μέχρι την τελική επικράτηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 28 λεπτά είχε 27 πόντους με 3/7 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 6/7 βολές, 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 λάθη. 

Χαμογελαστός και έχοντας διώξει οποιοδήποτε σημάδι κούρασης από πάνω του, μίλησε στην Metrosport μετά το ματς για τα συναισθήματά του και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα… Aρχικά, για το παιχνίδι και τη δική του απόδοση είπε: «Ηταν μια μεγάλη νίκη και ειδικά αν σκεφτούμε ότι ήταν μετά το πρώτο μας παιχνίδι με τον νέο προπονητή. Μείναμε ενωμένοι, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Το γεγονός πως κερδίσαμε το κάνει ακόμα πιο σπέσιαλ, όχι μόνο για μένα αλλά για όλους μας και ακόμα περισσότερο ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε μετά από 8 χρόνια τον Παναθηναϊκό».  

Για το αν τον βοηθάει η αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του τόνισε: «Έχω αυτοπεποίθηση και σε κάθε παιχνίδι νιώθω καλύτερα. Οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές με ενθάρρυναν. Νομίζω είναι ένας συνδυασμός όλων των στοιχείων. Δεν έχει σημασία που σκόραρα εγώ σε αυτό το παιχνίδι, αύριο θα είναι κάποιος άλλος συμπαίκτης μου. Το ζήτημα είναι να κερδίζουμε». 

Επιπλέον, για τη δύσκολη συνέχεια ανέφερε: «Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια για την κανονική διάρκεια, θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα και να μπούμε με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ. Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας». 

Για τις αλλαγές με τον κόουτς Τακιανού πρόσθεσε: «Κάναμε κάποιες προσαρμογές με τον νέο προπονητή. Δεν είναι εύκολο, είναι δύο διαφορετικοί προπονητές, διαφορετικές φιλοσοφίες. Δουλέψαμε σκληρά στις δύο αυτές εβδομάδες, βρήκαμε τα πατήματά μας και με τον καιρό θα είμαστε καλύτεροι. Πάντως δεν είναι εύκολο να προσαρμοστούμε σε αυτό γρήγορα». Τ

έλος, για το αν νιώθει ηγέτης της ομάδας: «Είναι ομαδική προσπάθεια, είναι ομαδικός στόχος. Οσο κερδίζεις αυτό μετράει και όλοι έχουμε τους ρόλους μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.