Χάντμπολ Γυναικών: «Τιτανομαχία» με την Γερμανία, αουτσάιντερ η Ελλάδα

Metrosport Team09 Απριλίου 2023

Στις 18:15 η εθνική γυναικών στο χάντμπολ θα φιλοξενηθεί από τη Γερμανία στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023. Η δυσκολία του έργου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, γίνεται φανερή από το γεγονός ότι η Γερμανία έχει αγωνιστεί στα 24 από τα 28 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και έχει μετάλλια στη συλλογή της.

Η διεθνής πλέι μέικερ Μαρία Χατζηπαρασίδου δήλωσε για το ματς στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας όπως και τον αντίπαλο που είναι πολύ ισχυρός. Έχουμε νέο προπονητή και δουλεύουμε καινούργια πράγματα. Όλα τα κορίτσια έχουμε πολύ όρεξη και δίνουμε το 100% στις προπονήσεις. Πιστεύω είμαστε έτοιμες να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από αυτό το απαιτητικό παιχνίδι. Μόνο θετικά μπορεί να έχει η Εθνική αντιμετωπίζοντας μία ομάδα υψηλού επιπέδου όπως η Γερμανία».

H 16αδα της Εθνικής Γυναικών: Ανδρίτσου, Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Μανιά, Στουγιαννίδου, Καρέλα (ΟΦΝ Ιωνίας), Χατζηπαρασίδου, Ζυγούρα, Τσικνάκη, Ζενέλι, Σεβδίλη, Μεντεσίδου (ΠΑΟΚ), Κερλίδη, Αργυροπούλου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού), Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια- Ισπανία).

Η «γαλανόλευκη» θα επιστρέψει στην Ελλάδα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας και αμέσως μετά θα μεταβεί στη Χαλκίδα για προετοιμασία, ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη στις 17:45 (ΕΡΤSPORTS) θα υποδεχθεί τη Γερμανία στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.