Χάνλαν: «Είχα προτάσεις να φύγω, το μυαλό μου είναι στον Άρη και τα πλέι οφ»

Metrosport Team15 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μπασκετμπολίστας του Αρη, Ολιβιέ Χάνλαν, και μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ αλλά και την παραμονή στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη νίκη του Αρη επί της ΑΕΚ: «Είχα τραυματιστεί στον αγώνα με τον Κολοσσό, δεν έκανα προπόνηση. Η ομάδα αντιμετωπίζει πολλές απουσίες, έπρεπε να το κρατήσουμε μυστικό και να μπω και να παίξω. Ξέραμε τη σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό. Μας είχε μιλήσει ο κόουτς, ήταν ένα καταλυτικό παιχνίδι και στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε ρόλο ο κόσμος. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ήταν εντυπωσιακή και μας βοήθησε ιδιαίτερα για να αντιμετωπίσουμε την πίεση του συγκεκριμένου παιχνιδιού».

Για το αν απολαμβάνει την θητεία του στον Αρη: «Είχα προτάσεις, όταν κάνεις καλή χρονιά έρχονται διάφορες προτάσεις. Η δικιά μου σκέψη μου είναι να ολοκληρώσω την χρονιά στον Αρη. Στην αρχή της χρονιάς χάσαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Το μυαλό μου είναι πως η ομάδα θέλω να πάρει μέρος στα πλέι οφ».

Για το ποιο παιχνίδι απόλαυσε περισσότερο: «Τη χθεσινή νίκη διασκέδασα περισσότερο, ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι και έπαιξε ρόλο πως δεν είχα προπονηθεί. Επίσης, η αξία αυτής της νίκης ήταν πολύ μεγάλη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.