Χανιά: Πήγε στα επείγοντα και την έδιωξαν επειδή ήταν ανεμβολίαστη!

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2021

Η 23χρόνη κοπέλα υποστηρίζει ότι πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανιών αλλά εκεί την σταμάτησαν επειδή ήταν ανεμβολιαστή.

Όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr, παρότι πήγε στα Επείγοντα με βαριά συμπτώματα βήχα, πονοκέφαλο, μούδιασμα και ενώ υποφέρει από άσθμα και επιληπτικές κρίσεις, αρνήθηκαν να την εξετάσουν επειδή δεν ήταν εμβολιασμένη.

Πιο συγκεκριμένα δεν δέχτηκαν το αρνητικό rapid test, λέγοντάς της ότι έπρεπε να υποβληθεί σε μοριακό τεστ και να επιστρέψει την επόμενη μέρα.

Στην συνέχεια, βγήκα όπως μου υπέδειξαν έξω από το κτήριο. Στάθηκα σε εξωτερικό χώρο έξω από την κουρτίνα και μέσα βρισκόταν μια εργαζόμενη που υπέθεσα πως είναι νοσηλεύτρια. H νοσηλεύτρια έβγαλε τον εξοπλισμό για το ράπιντ και με ρώτησε αν είμαι εμβολιασμένη. Της απάντησα ότι έχω νοσήσει αλλά έχουν περάσει επτά μήνες. Τότε πήρε την μπατονέτα πίσω και μου μου είπε πως επειδή έχει παρέλθει η ημερομηνία νόσησής μου, πρέπει να κάνω μοριακό τεστ, να περιμένω τα αποτελέσματα και να πάω την επόμενη μέρα να εξεταστώ, επισήμανε η 23χρονη.

Πηγή:dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.