Άρης: Χάνει τον Τζέγκο σε κρίσιμο σημείο 

Γιώργος Στράντζαλης12 Ιανουαρίου 2022

Χωρίς τον Τζέιμς Τζέγκο θα πορευτεί ο Αρης από τα τέλη του μήνα μέχρι και τις αρχές του επόμενου. Για την ακρίβεια, ο αμυντικός μέσος του Αρη έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αυστραλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όπως ήταν αναμενόμενο βρίσκεται στις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή, κάτι το οποίο πληροφορήθηκαν οι Κιτρινόμαυροι τις προηγούμενες ημέρες.

 Τα δύο παιχνίδια της Αυστραλίας έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Ιανουαρίου, εντός έδρας με το Βιετνάμ και στις 2 Φεβρουαρίου στο Ομάν. Αυτό σημαίνει πως ο Τζέγκο θα απουσιάσει για τουλάχιστον 10 ημέρες, χάνοντας εκείνο το χρονικό διάστημα τρεις σημαντικούς αγώνες του Αρη. 

Συγκεκριμένα θα απουσιάσει από: τον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, τον εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό (30/01) αλλά και από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στις 2 Φεβρουαρίου.

Ασφαλώς η απουσία του Τζέγκο είναι ένα μεγάλο κενό στο πλάνο του Άκη Μάντζιου, ο οποίος καλείται να το διαχειριστεί και να το καλύψει αποτελεσματικά σε τρεις διαδοχικούς αγώνες χωρίς να επηρεαστεί η ισορροπία της ομάδας στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. 

Μπορεί χρονικά ακόμη να είναι νωρίς, αλλά όπως είναι διαμορφωμένο αυτή τη στιγμή το ρόστερ ο Μπαντού Ντιαγέ έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει το κενό του Τζέγκο και ως εναλλακτική επιλογή υπάρχει ο Χαβιέρ Ματίγια. Μέχρι τότε βέβαια ο Αρης μπορεί να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις και ο Άκης Μάντζιος να έχει στα χέρια του επιπλέον επιλογές, κυρίως μεσοεπιθετικά, κάτι που θα τον διευκολύνει στο να καταστρώσει το πλάνο του χωρίς να διαταραχθούν οι αγωνιστικές ισορροπίες στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.